Μειονότητα Τελευταία Νέα

Κάτοικοι της Πάχνης έδωσαν οργανωμένα αίμα…

Σε δύσκολους καιρούς η Πάχνη και ο πολιτιστικός σύλλογος Πάχνης στηρίζουν το νοσοκομείο της Ξάνθης δίνοντας αίμα.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα 5-8-2020 η εξόρμηση αιμοδοσίας με εντυπωσιακή αναταπόκριση απο τους κατοίκους και διοργανωτές.

“Γνωρίζοντας ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και δείχνοντας σεβασμό στους προβληματισμούς των κατοίκων, οι οποίοι εκφράζουν τους δικαιολογημένους φόβους τους για την μετάδοση του κορωνοϊού, ζητήσαμε από τους υπευθύνους του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης με το οποίο συνεργαζόμαστε και ευχαριστούμε θερμά, να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες μας για ακόμη μια φορά και να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του συλλόγου μας, διοργανώνοντας μια μονοήμερη εξόρμηση στον οικισμό μας”, αναφέρεται σε σχετικό κάλεσμα για την αιμοδοσία, κατά τη διάρκεια της οποίας τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

“Δίνουμε αίμα για να βοηθήσουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη, κι αν κάποια στιγμή το χρειαστούμε εμείς, υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετηθούμε χωρίς περιορισμούς και εσωτερικούς κανονισμούς. Αχρείαστο να είναι βέβαια, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το 75% των ανθρώπων θα χρειαστούν αίμα κατά τη διάρκεια της ζωής τους” τονίζεται στο ίδιο κάλεσμα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική από την έναρξη της εθελοντικής διαδικασίας.

Σχετικά Άρθρα