Καβάλα Τελευταία Νέα

ΕΓΝΑΤΙΑ: Διακινητής και 8 λαθρομετανάστες στα χέρια της Αστυνομίας

Συνελήφθη στις 17-8-2020 το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό (ύψος κόμβου Άσπρων Χωμάτων), οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα