Μουσική Τελευταία Νέα

Βίντεο: Κυκλοφόρησε η διασκευή του τραγουδιού Kenan Doğulu – Aşk İle Yap από τον Ξανθιώτη Ρέμη Ξάντο

Βιογραφία O Ρέμης Ξάντος γεννήθηκε στις 12-11-1980 στην πόλη της Ξάνθης. Εκεί έμεινε μέχρι 8 χρονών και το 1989 μετακόμισε στην Στουτγάρδη της Γερμανίας, όπου και σπούδασε ελαιοχρωματιστής μετάλλων. Η μουσική ήταν πάντα αυτό που ήθελε από μικρός. Το 2000 άκουσε ένα τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη (Μη ρωτάς το γιατί) εντυπωσιάστηκε και άρχισε να μελετάει τραγούδια. Το 2007 έκανε ένα Demo στο Studio House of Sound Xanthi με το τραγούδι (Μην ρωτάς πως περνάω).

Το 2011 έκανε συνεργασία με τον Tus και τον Φοίβο και έδωσαν στο τραγούδι (Μη ρωτάς πως περνάω) ένα λαϊκό – ραπ χαρακτήρα και έτσι έγινε η πρώτη του επαγγελματική δουλειά. Ο Ρέμης Ξάντος ήταν υποψήφιος για πρώτη φορά στα Mad Video Music Awards 2012 ενώ έχει συνεργαστεί με την Πάολα, τον Νικηφόρο, τον Tus κ.α. Έχει κυκλοφορήσει 1 άλμπουμ το 2017 από τη Heaven Music, με την στήριξη του Σπύρου Σταμούλη.

Ο Ρέμης Ξάντος επιστρέφει δριμύτερος δισκογραφικά με μια νέα διασκευή που θα σας μαγέψει!

Το “ΓΥΡΝΑ ΞΑΝΑ” Είναι μια διασκευή του ASK ILE YAP, από τον διάσημο τραγουδιστή Kenan Dogulu, που παλαιότερα είχε συμμετάσχει στην Eurovision, και τους ελληνικούς στίχους έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Κατσώνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής από τη μεγάλη επιτυχία με τον Tus “μην ρωτάς πως περνάω” μας αιφνιδιάζει ανακοινώνοντας πολλά νέα τραγούδια για φέτος αλλά και την επερχόμενη συνεργασία του με τον ανερχόμενο Δημήτρη Νέζη, σε ένα ντουέτο έκπληξη!

https://www.youtube.com/watch?v=EOrM5Qe21JU

Σχετικά Άρθρα