Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Με 12 θέματα συνεδριάζει το πρωί της Τρίτης η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης

Πρόσκληση προς

  • Φανουράκη Εμμανουήλ
  • Ζερενίδη Ιωάννη
  • Δημαρχόπουλο Χαράλαμπο
  • Ελευθεριάδη Απόστολο
  • Μπεκήρ Ογλού Σουά
  • Παπαδόπουλο Κυριάκο
  • Παπαχρόνη Ιωάννη
  • Σταυρακάρα Παναγιώτη
  • τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Κοιν.: Γενική Γραμματέα Δήμου Ξάνθης, Σοφία Ψωμά

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 4 Αυγούστου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 184 του Ν.4365/2019, το άρθρο 10 της Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης Κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του», τις αριθμ.18318/13-3-2020, 40/-31-3-2020 και 163/33282-29.05.2020 εγκυκλίους του ΥΠΕΣ και το άρθρο 67 του Ν.3852/2010 προσαρμοσμένο στις προαναφερόμενες διατάξεις, προκειμένου ληφθεί σχετική απόφαση στο παρακάτω θέμα, της ημερήσιας διάταξης.

Επισημαίνεται ότι αναφορικά με τη:

α) δια ζώσης σύγκλιση των συλλογικών οργάνων, εφαρμογή έχουν οι εκδοθείσες υγειονομικές διατάξεις και ειδικότερα το άρθρο 12 της κοινής υπουργικής απόφασης αριθ. Δ1α/ ΓΠ. οικ. 30612/16-05-2020 (Β’ 1869) και η παρ. 3 του άρθρου14 της κοινής υπουργικής απόφασης αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ.32009/23-05-2020 (Β’ 1988), ενώ και οι συνεδριάσεις εξακολουθούν να πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών. β) …..

  1. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ξάνθης και της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας Διαχείρισης Απορριμμάτων Αν. Μακεδονίας Θράκης (ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ) (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Μπαντάκ Σιαμπάν)
  2. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τίτλο: «Υποστηρικτικές Ενέργειες για την υλοποίηση του Υποέργου 1 µε τίτλο: «Προμήθεια μέσων συλλογής αστικών βιοαποβλήτων» της Πράξης µε τίτλο: «∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΤΗΣ ΠΑΜΘ» (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Μπαντάκ Σιαμπάν)
  3. Αποδοχή δωρεάς, κοινωφελούς ιδρύματος, Σταύρος Νιάρχος (συντάκτρια Μαρία Σπανού)
  4. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για έγκριση 9ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2020 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
  5. Έγκριση Έκδοσης Εντάλματος Προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών που αφορούν την επέκταση ΦΟΠ και συναφών εξόδων (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
  6. Αντικατάσταση και ορισμό νέων μελών ή μη της Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών για τις συμβάσεις προμηθειών και τις συμβάσεις παροχής υπηρεσιών, η διακήρυξη των οποίων θα λάβει χώρα εντός του έτους 2020, σύμφωνα με το Ν.4412/2016 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
  7. Έγκριση του από 28-7-2020 πρακτικού διενέργειας δημοπρασίας, σχετικά με την «Παροχή υπηρεσιών από Εμπειρογνώμονα οικολογικού τουρισμού για την υλοποίηση δράσης του Δήμου Ξάνθης στο έργο: «Developing ecotourism net in the black sea region – Ανάπτυξη δικτύου οικοτουρισμού στη Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας (ECOTOUR-NET)» (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη, Πρόεδρος Επιτροπής)
  8. Έγκριση ανάθεσης παροχής υπηρεσιών (για τις απομακρυσμένες περιοχές), συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης του μηχανογραφικού εξοπλισμού του Δήμου Ξάνθης (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
  9. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Τεχνική υποστήριξη και συντήρηση του μηχανογραφικού εξοπλισμού και των δικτυακών και πληροφοριακών υποδομών του Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
  10. Διαγραφή τέλους χρήσης κοινόχρηστου χώρου έτους 2020 της ΓΔ (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
  11. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης, για την κατάθεση προτάσεων & προσθήκης-αντίκρουσης ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης και ορισμός μάρτυρα (συντάκτρια Ελένη Χατζηλιάδου)
  12. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για παράσταση στις 25 Σεπτεμβρίου 2020 ενώπιον του Εφετείου Θράκης (συντάκτρια Ελένη Χατζηλιάδου)

Ο Δήμαρχος ΞάνθηςΕμμανουήλ ΤσέπεληςΠρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

Σχετικά Άρθρα