Η ΕΠΟ όρισε στις 22 και 29 Αυγούστου το μπαράζ Ξάνθης - Απόλλωνα Σμύρνης - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Αθλητικά Τελευταία Νέα

Η ΕΠΟ όρισε στις 22 και 29 Αυγούστου το μπαράζ Ξάνθης – Απόλλωνα Σμύρνης

Οι δυο σύλλογοι καλούνται σε μόλις 20 ημέρες να… φτιάξουν ομάδα για να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τη Super League

Για τις 22 και 29 Αυγούστου όρισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, που είναι σε εξέλιξη, με τηλεδιάσκεψη, το διπλό παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης με έπαθλο μία θέση στο πρωτάθλημα της Super League. Οι έδρες θα οριστούν με κλήρωση.

Νωρίτερα, δεν πέρασε πρόταση του μέλους της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη, για παραμονή της ακριτικής ομάδας και άνοδο της «ελαφριάς ταξιαρχίας» χωρίς μπαράζ, κάτι που σήμαινε ότι η Super League την επόμενη περίοδο θα είχε 15 ομάδες, αν και ψηφίστηκε. Εννέα ομάδες ψήφισαν υπέρ και 8 κατά: οι 4 εκπρόσωποι της SL1 (Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Αγραφιώτης, Μάκης Γκαγκάτσης) και οι Γραμμένος, Βακάλης, Αντωνίου, Λασκαράκης. Η πρόταση δεν προχώρησε γιατί σύμφωνα με την τροπολογία Αυγενάκη απαιτούνταν 13 ψήφοι, τα 3/4 δηλαδή των μελών του ΔΣ που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Το πρόβλημα πάντως που αντιμετωπίζουν και οι δύο σύλλογοι, είναι πως μετά το τέλος της σεζόν βρίσκονται σε καθεστώς διάλυσης με λίγους παίκτες στο δυναμικό τους και πρέπει να… τρέξουν για να φτιάξουν ομάδα ενόψει των μπαράζ.

Σχετικά Άρθρα