Επέμβαση της αστυνομίας χθες βράδυ στο Δροσερό. Σταμάτησε γάμο και έκανε συλλήψεις - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Επέμβαση της αστυνομίας χθες βράδυ στο Δροσερό. Σταμάτησε γάμο και έκανε συλλήψεις

Μια καλά οργανωμένη επιχείρηση έγινε χθες βράδυ στο Δροσερό όταν ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. Πασχάλης Γιώρης μαζί με άνδρες της ΟΠΚΕ και τις ΔΙΑΣ μπήκαν στον οικισμό στις 12:30 περίπου το βράδυ και σταμάτησαν γάμο με μουσική στην διαπασών και εκατοντάδες προσκεκλημένους.

Εφαρμόζοντας τα μέτρα της Κυβέρνησης για τον συνωστισμό και τον νόμο περί κοινής ησυχίας, συνέλαβαν τον διοργανωτή του γάμου (έναν από τους γονείς τον νεόνυμφων) και τον υπεύθυνο του ήχου και της μουσικής. Την ίδια ώρα έγινε και κατάσχεσή του εξοπλισμού (ηχεία – ενισχυτές κλπ).

Η αλήθεια είναι ότι όποιος δεν ξέρει από τέτοιες επιχειρήσεις (ειδικά όταν γίνονται βράδυ) θα νομίσει ότι είναι μια εύκολη δουλειά. Όμως θα πρέπει να πω ότι ανάλογη επιχείρηση έχει να γίνει στο Δροσερό εδώ και πάνω από 10 χρόνια…

Όπως και να έχει ο Αστυνομικός Διευθυντής Πασχάλης Γιώρης και οι άνδρες του παίρνουν τα εύσημα και αποδεικνύουν επιχειρησιακή επάρκεια όπου και όταν χρειαστεί. (Ελπίζουμε να κοιμόμαστε άνετα τα επόμενα βράδια του καλοκαιριού γιατί οι οχλήσεις ήταν σχεδόν καθημερινές).

φωτογραφία αρχείου

Σχετικά Άρθρα