Τελευταία Νέα Τεχνολογία

5+1 συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις για βιομηχανικά δάπεδα

Τα βιομηχανικά δάπεδα αποτελούν πλέον μία πολύ καλή λύση για κάθε εργοστασιακό χώρο, λόγω της αντοχής και των υπόλοιπων πλεονεκτημάτων που προσφέρουν.

Τι είναι βιομηχανικό δάπεδο;

Είναι ένα ειδικό δάπεδο υψηλών αντοχών που σκοπός του είναι να προσφέρει εξαιρετική αντοχή, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των καταναλωτών στην καθημερινή φθορά. Τα βιομηχανικά δάπεδα τοποθετούνται σε κάθε χώρο που υφίσταται φθορά όπως είναι ένα νοσοκομείο ένα πρατήριο βενζίνης ή εργοστάσια φορτωτικής. Στις μέρες μας δεν αποκλείεται να χρησιμοποιούνται ακόμα και για minimalδιακόσμηση σε οικίες.

Ποια τα υλικά τους;

Ένα βιομηχανικό δάπεδο αποτελείται από στρώσεις προκειμένου να είναι αδιαπέραστο όση πίεση και να δέχεται. Το οπλισμένο σκυρόδεμα με πολυπροπυλένιο είναι το βασικό υλικό, με επιφανειακή επεξεργασία από χαλαζιακά αδρανή, ώστε το αποτέλεσμα να είναι λεία αλλά και σκληρή επιφάνεια. Τα ειδικά εποξειδικά υλικά επιστρώνονται για μεγαλύτερη μηχανική και χημική ιδιότητα.

Έχουν μεγάλο χρόνο ζωής;

Ένα ποιοτικό δάπεδο, μπορεί να παραμείνει ποιοτικό και ανθεκτικό για πολλά χρόνια, χωρίς να αλλαχθεί. Επιλέξτε εξαρχής ένα εξειδικευμένο συνεργείο!

Υπάρχουν διαφορετικά design ή μόνο ένα σχέδιο;

Λόγω της μεγάλης τους ζήτησης, έχουν βγει διάφορα σχέδια ανάμεσα στα οποία μπορείτε να επιλέξετε μία απόχρωση που σας εκφράζει.

Ποια είναι συνοπτικά τα πλεονεκτήματά τους;

Τα εποξειδικά δάπεδα έχουν τεράστια αντοχή σε φορτία και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Επίσης δεν γλιστράνε, ούτε εμφανίζουν ρωγμές. Τέλος ο χρόνος κατασκευής τους είναι πολύ σύντομος και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση ή καθαρισμό.

Μπορείτε να ζητήσετε προσφορά για βιομηχανικά δάπεδα από την DiastrosiHellas.

Σχετικά Άρθρα