Ροδόπη Τελευταία Νέα

2 νέοι πρόεδροι στην Σχολή Κλασσικών κι Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ.Π.Θ.

Δύο νέοι Πρόεδροι, ο Ηλίας Πετρόπουλος στο Τμήμα Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνειων Χωρών και ο Γεώργιος Τσιγάρας στο Τμήμα Ιστορίας Εθνολογίας αναδείχτηκαν από την κάλπη στα Τμήματα της Σχολής Κλασσικών κι Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ.Π.Θ. Παράλληλα , η κάλπη ανανέωσε την ψήφο εμπιστοσύνης στη Μαρία Τζιάτζη στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας.

«Η εκλογική διαδικασία έγινε σε κλίμα άψογο.» δηλώνει στην ΕΡΤ Κομοτηνής η αντιπρύτανης κα Ζωή Γαβριηλίδου δίδοντας «θερμά συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες προέδρους και την επανεκλεγείσα Πρόεδρο. Αλλά και στους Αναπληρωτές Προέδρους Μαρία Δημάση, Μανόλη Βαρβούνη και Γιώργο Τσομή.» Όπως τονίζει η αντιπρύτανης «κέρδισε η δημοκρατία στη Σχολή μας και είναι και αυτό μια ένδειξη ότι τα Τμήματα της Σχολής έχουν πια ωριμάσει και έχουν οριστικά αφήσει πίσω τους παθογένειες του παρελθόντος.»

Μην παραλείποντας να συγχαρεί και την Κοσμητόρισσα της ΣΚΑΣ κα Πηνελόπη Καμπάκη Βουγιουκλή (μετρά ήδη σαράντα χρόνια στο ΔΠΘ), που διοργάνωσε, όπως λέει, « με άψογο τρόπο την προκήρυξη και την εκλογική διαδικασία», αλλά και στις Εφορευτικές Επιτροπές στα τρία Τμήματα που με υποδειγματικό τρόπο χειρίστηκαν την όλη κατάσταση.

φωτογραφία, ΧΡΟΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα