fbpx
ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Το τερματίσατε… Απαξίωση της πολιτικής ζωής της Ξάνθης… (νέα επιστολή Παπαχρόνη)

Την απαξίωση της πολιτικής ζωής της Ξάνθης την βλέπουμε καθημερινά τον τελευταίο χρόνο και την προωθούν κατά την γνώμη μου οι ίδιες οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Ξάνθης.

Με ανούσιες παρατηρήσεις σε τυπικά θέματα των συνεδριάσεων με πολυσέλιδες ανακοινώσεις που δήθεν γι αυτούς θα πλήξουν το κύρος του Δημάρχου Μ. Τσέπελη αλλά που κανείς δεν τις διαβάζει, με μόνιμα παράπονα και χωρείς ουσιαστικές προτάσεις το σύνολο σχεδόν της αντιπολίτευσης απαξιώνει τον ίδιο τον θεσμό του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Διαβάστε την νέα επιστολή του Γ. Παπαχρόνη που κινείται σε αυτό το πλαίσιο ζητώντας για 5 θέματα της οικονομικής επιτροπής που ήρθαν με λάθος διαδικασία από τις υπηρεσίες του Δήμου και που πέρασαν στην επόμενη συνεδρίαση του οργάνου, να παραιτηθεί ο Δήμαρχος!!!!

Το τερματίσατε…

Η επιστολή Παπαχρόνη

Πληροφορηθήκαμε ότι ο Δήμαρχος κ. Τσέπελης ανέλαβε την πολιτική ευθύνη του θεσμικού διασυρμού ενώπιον των ελεγκτικών οργάνων επί τη αφορμή σωρείας άκυρων αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής της οποίας προΐσταται.

Πρόκειται για τον ίδιο Δήμαρχο που χρησιμοποιεί τη διά ζώσης σύγκληση των οργάνων κατά το δοκούν.

Είναι καταφανής η ανεπάρκεια της σημερινής Διοίκησης του Δήμου.

Είναι προφανές ότι η ανάληψη πολιτικής ευθύνης πέφτει στο κενό ως μη έχουσα ουσία.

Περιμένουμε από τον κ. Δήμαρχο ψήγματα έμπρακτης αυτοκριτικής: αυτές οι ανέξοδες αναλήψεις πολιτικής ευθύνης ας έχουν μια φορά αντίκρισμα.

Ζητούμε την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και την αντικατάστασή του από πρόσωπο κοινής αποδοχής.

σ.ε. Τελικά μέχρι σήμερα, ο μόνος που ξεχωρίζει για τα σωστά επιχειρήματά του και τις τοποθετήσεις του εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου είναι ο Πασχάλης Λύρατζης και ο συνδυασμός του.

Σχετικά Άρθρα