Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Πάνος Αμβροσιάδης: «Μητέρες κάντε τα χαρτιά σας στο ΕΣΠΑ και το παιδί σας θα φιλοξενηθεί δωρεάν στους παιδικούς του Δήμου Ξάνθης»

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Ν.Π.Δ.Δ. συμμετέχει και φέτος, για 10η συνεχή χρονιά στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερες οικογένειες συμπολιτών μας να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους δωρεάν στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς Ξάνθης.

Καλούμε όλες τις μητέρες ή και κηδεμόνες που έχουν παιδιά από 8 μηνών έως την ένταξή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, πως η διαδικασία ένταξης στη δράση, για το σχολικό έτος Σεπτέμβριος 2020-Ιούλιος 2021 θα διαρκέσει από την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 έως και την Τετάρτη 05 Αυγούστου 2020.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι τροποποιημένη για φέτος, για αυτό το λόγο καλούμε όλες τις δυνητικά ωφελούμενες μητέρες να ενημερωθούν σωστά και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης.

Οι αιτήσεις θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr ). Οι δυνητικά ωφελούμενες μητέρες ή και κηδεμόνες θα υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxis net.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2541072888 εσωτ. 3, οδός: Βενιζέλου 30 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Αμβροσιάδης Παναγιώτης

Σχετικά Άρθρα