Επιστολές Τελευταία Νέα

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ: Ένας χρόνος χωρίς Σύριζα

Κλείνουμε ένα χρόνο από την τελευταία ημέρα διακυβέρνησης της Πατρίδας μας από το συνονθύλευμα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, των ΑΝΕΛ και μερικών άλλων ΠΡΟΘΥΜΩΝ.

Ας θυμηθούμε μερικές από τις υπηρεσίες που μας προσέφεραν σε μας και την Πατρίδα μας !!

Μας πούλησαν την Μακεδονία μας.  Λίγο ακόμη θα πουλούσαν και την Βόρεια Ήπειρο και ακόμη λίγο, τα νησιά, τη Θράκη κι’ ολόκληρη την Ελλάδα.

Μας άλλαξαν την ιστορία μας. Μάθαμε πως στην Σμύρνη το 1922 δεν έγινε καμιά Μικρασιατική καταστροφή. Συνωστισμός ήταν.

Μας άλλαξαν τα σύνορα μας. Μάθαμε ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. Αιώνες οι εχθροί μας το προσπαθούν και δεν τα καταφέρνουν.

Μας άλλαξαν τις έννοιες των λέξεων. Μπέρδεψαν τους πρόσφυγες με τους λαθρομετανάστες. Ψήφισαν νόμο για την ιθαγένεια, βάζοντας ταφόπλακα στην έννοια του ελληνικού Έθνους, της φυλής και της ορθοδοξίας.

Μας άλλαξαν την πληθυσμιακή δομή της κοινωνίας μας. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, είπαν στους λαθραίους, ελάτε να λιαστείτε στις πλατείες μας. Και οι ορδές των ατάκτων εισέβαλαν στην Πατρίδα μας. Ευκαιρία να συναναστραφούμε και με άλλους λαούς και άλλες κουλτούρες. Ευκαιρία να μάθουμε πως μπορούμε να παντρευόμαστε 20 γυναίκες, μερικές ας είναι και μικρά κοριτσάκια οποιασδήποτε ηλικίας, να βιάζουμε οποιαδήποτε γυναίκα και μετά οι υπόλοιποι να λιθοβολούμε μέχρι θανάτου τη βιασμένη, να είμαστε ελεύθερα παιδεραστές. Ευκαιρία να μάθουμε ότι η ζωή του άλλου δεν έχει καμιά αξία μπροστά στις δικές μας ορέξεις. Δεν είμαστε πλέον ρατσιστές!!

Μας έμαθαν ότι οι κάθε λογής μπαχαλάκηδες και τρομοκράτες δεν είναι τίποτα άλλο από συλλογικότητες που είναι ελεύθεροι να δρουν ανεξέλεγκτα καταστρέφοντας δημόσιες και ατομικές περιουσίες.

Μας έμαθαν πως ένας αριστερός μπορεί να είναι ζάμπλουτος, συγχρόνως όμως να δανείζεται εκατομμύρια και αγύριστα, να διαθέτει δεκάδες ακίνητα, μερικά από αυτά να τα νοικιάζει σε ΜΚΟ για να διαμένουν λαθρομετανάστες επενδυτές και στο τέλος χωρίς ντροπή και τσίπα που λέει ο λαός μας, να μας μιλάει και για αναδιανομή του πλούτου.

Μας έμαθαν πως μπορούν να βολευτούν οι δικοί μας ανίκανοι άνθρωποι. Τους βαφτίζουμε στρατηγικούς επενδυτές. Κι αν είναι και οι γυναίκες μας……… σε μία νύχτα γίνονται καθηγήτριες Πανεπιστημίου.

Μας έμαθαν πως μια παντοδύναμη λαϊκή ετυμηγορία, το υπερήφανο ΟΧΙ  του 62 %, να μετατρέπεται εν ριπή οφθαλμού σε υποδουλωτικό ΝΑΙ.

Εφήρμοσαν πλήρως την θεωρία του ανθέλληνα Χένρι Κίσινγκερ.

Μας διέλυσαν την οικογένεια. Μας έμαθαν ότι δεν υπάρχει «μαμά» και «μπαμπάς» αλλά «γονέας Α» και «γονέας Β».

Μας άλλαξαν την πίστη μας. Μια παρέα άθεοι που βγάζουν σπυράκια σε κάθε τι Χριστιανικό.

Μας έμαθαν ότι αν αγαπάμε την Πατρίδα μας, είμαστε σοβινιστές και εθνικιστές.

Μας έμαθαν πως στήνεται το παρακράτος και τα παραμάγαζα της εξουσίας.

Μας……, μας….., μας……………………………….

Για να τους ευχαριστήσουμε για τις υπηρεσίες που μας προσέφεραν και για να τηρήσουμε τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του λαού μας, πρέπει να τους τιμήσουμε με ένα μνημόσυνο. Επειδή όμως οι περισσότεροι απ’ αυτούς δηλώνουν άθεοι και δεν θα συμφωνήσουν με θρησκευτικές τελετές, αντί μνημοσύνου και για να μην ξεχάσουμε τις μορφές τους, παραθέτω παρακάτω τις φωτογραφίες όλων αυτών που με την συμπεριφορά τους, τις πράξεις τους και τα λεγόμενα τους πρέπει να μας μείνουν αξέχαστοι και παράδειγμα προς αποφυγή για το μέλλον!!!

ΥΓ. Είμαι σίγουρος ότι για όλους αυτούς είμαι Ρατσιστής, Εθνικιστής, Σοβινιστής, Ακροδεξιός, Χουντικός, Χρυσαυγίτης, Θρησκόληπτος και ότι άλλο παρόμοιο χαρακτηρισμό σκεφθεί κανείς.

Αργύριος Ανδριώτης

Στρατιωτικός ε.α

Σχετικά Άρθρα