Οικολογία Τελευταία Νέα

Ο Νέστος πρωτοσέλιδο στο Γερμανόφωνο περιοδικό Griechenland Alternativ Magazin

Το ”Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού” εκδίδει για δεύτερη συνεχή χρονιά δωρεάν περιοδικό για τον γερμανόφωνο αναγνώστη με θέμα τον εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα, τον πολιτισμό και τα αγροτικά προϊόντα.

To Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού ”Griechenland Alternativ Forum” είναι ένα δίκτυο ιδιωτών, συλλόγων και κρατικών φορέων που ειδικεύεται στην  προβολή των  ειδικών-εναλλακτικών μορφών τουρισμού της χώρας μας στην Κεντρική Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στις Γερμανόφωνες χώρες Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία. Με τα μηνύματα “Γνωρίστε μια άλλη Ελλάδα” και “Σε επαφή με τη φύση, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό” η επιτροπή του φόρουμ διοργανώνει εκδηλώσεις σε κεντρικές πόλεις της Γερμανίας που αποσκοπούν στην ενίσχυση συνεργασιών και στην δικτύωση ελληνικών επιχειρήσεων εναλλακτικού τουρισμού με σημαντικούς παράγοντες της γερμανικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του το Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού εκδίδει για δεύτερη συνεχή χρονιά δωρεάν περιοδικό στα Γερμανικά με θέμα τον εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα, τον πολιτισμό και τα αγροτικά προϊόντα.

Σχετικά Άρθρα