Αθλητικά Τελευταία Νέα

Τώρα τα θυμήθηκαν τα παιδιά της Ξάνθη στην ΠΑΕ; Επαγγελματικά συμβόλαια σε εννέα παιδιά από τις Ακαδημίες

Διαβάζω με θλίψη πραγματική ότι τώρα που φεύγει ο μεγαλομέτοχος και λίγες μέρες πτιν το οριστικό κλείσιμο της ομάδας οι άνθρωποί της θυμήθηκαν τα νεαρά Ξανθιωτάκια και τα κάλεσαν να υπογράψουν συμβόλαιο!!!!

Τόσα χρόνια ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ευκαιρίες δόθηκαν σε παιδιά της πόλης… κρίμα…

Το ρεποτάζ της Ζούγκλας για τους νεαρούς

Εννιά νεαροί ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες της Ξάνθης, κλήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια προκειμένου να ενταχθούν άμεσα στην ομάδα, που ξαναρχίζει προπονήσεις με το Νίκο Καραγεωργίου εν όψει των αγώνων μπαράζ που πρόκειται να οριστούν από την ΕΠΟ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την μια θέση στον πίνακα των 14 ομάδων της Super League.

Όπως είναι γνωστό το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της τελευταίας σεζόν για την ομάδα της Θράκης αποτελεί παρελθόν, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληξαν.

Μεταξύ αυτών και ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση να κρεμάσει οριστικά τα παπούτσια του και να ακολουθήσει την διαδικασία απόκτησης διπλώματος προπονητή. Ωστόσο το πρόβλημα της στελέχωσης για την ομάδα της Θράκης είναι σοβαρό αφού ο Καβαλιώτης τεχνικός της θα αναγκαστεί να δημιουργήσει μια νέα ομάδα για τα δυο παιχνίδια που πρόκειται να οριστούν σε άγνωστες ακόμα ημερομηνίες εντός του Αυγούστου.

Σχετικά Άρθρα