Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Μεταμόσχευση μαλλιών με φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς πόνο!

Πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχοφυΐας με το συντριπτικό ποσοστό να είναι άνδρες. Παράγοντες όπως το στρες και η κληρονομικότητα φαίνεται ότι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία αυτή.

Η μεταμόσχευση μαλλιών δίνει μία ολοκληρωμένη λύση στην τριχόπτωση μεταφέροντας στην ουσία τριχοθυλάκια από υγιείς περιοχές των μαλλιών σε κάποιες άλλες, μέσω εξελιγμένων και απολύτως ασφαλών μεθόδων.

Ανώδυνη διαδικασία

Η εμφύτευση μαλλιώνδεν πονάει και πραγματοποιείται σε κλινική με τοπική αναισθησία. Δεν υπάρχει κάποιου είδους ενόχληση ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετά το χειρουργείο και ο ασθενής είναι άνετος ώστε να συνεχίσει τις δραστηριότητές του.

Η μόνη αίσθηση που είναι φυσικό να υπάρχει είναι ένα βαρύ κεφάλι, το οποίο σιγά σιγά θα περνάει. Ένα απλό παυσίπονο είναι αρκετό ώστε να νιώσετε αμέσως καλύτερα για τις επόμενες δύο ημέρες.

Αν ο γιατρός σας επιλέξει μία τεχνική, η οποία απαιτεί ράμματα, τότε είναι φυσιολογικό η ενόχληση να διαρκεί περισσότερο, μέχρι τα ράμματα αυτά να κοπούν.

Πολύ σημαντικό σε όλα αυτά είναι η επέμβαση να γίνει από εξειδικευμένο χειρουργό και πεπειραμένη ομάδα, ώστε μετά την μεταμόσχευση ο ασθενής να μην έχει καμία επιπλοκή και η περιοχή να είναι με ελάχιστο τραυματισμό.

Αποτέλεσμα απόλυτα φυσιολογικό

Το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσιολογικό, ώστε κανείς δεν πρόκειται να καταλάβει ότι κάνατε την επέμβαση. Τα μαλλιά έχουν μία απολύτως φυσιολογική εικόνα και δεν ξεχωρίζουν σε τίποτα από τα υπόλοιπα μαλλιά της κεφαλής.

Σε αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι πλέον με την επιλογή της κατάλληλης τεχνικής, ο χειρουργός πειράζει την γωνία, την φορά, την πυκνότητα με απόλυτα εξατομικευμένο τρόπο. Κάθε στάδιο της επέμβασης είναι εξαιρετικά κρίσιμο για την έκβαση της μεταμόσχευσης και εφόσον η κατάρτιση της ομάδας είναι δεδομένη τότε το τελικό αποτέλεσμα θα είναι και το αναμενόμενο.

LASERLINECLINICS

ΚέντροΙνστιτούτοΑισθητικήςΘεσσαλονίκη

Σχετικά Άρθρα