Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ι. Καμαρίδης : Η ΔΕΥΑ πρέπει να είναι κερδοφόρα και τα κέρδη να επενδύονται και πάλι στα δίκτυα και στην ποιότητα του νερού (video)

Το πρόγραμμα e – ραντεβού είναι έτοιμο και θα τεθεί σε λειτουργία το πρόγραμμα πληρωμών των λογαριασμών της ΔΕΥΑΞ ηλεκτρονικά

Για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΞ και τις δράσεις που έχουν δρομολογηθεί στην πόλη της Ξάνθης, μίλησε στο xanthipost.gr , ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ  κ. Ιπποκράτης  Καμαρίδης,  ο οποίος επεσήμανε ότι  σκοπός της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης είναι να αλλάξουν μία σειρά από δίκτυα ύδρευσης που υπάρχουν στην πόλη, για τον περιορισμό στο ελάχιστο των βλαβών.

Η ΔΕΥΑΞ πρέπει να είναι κερδοφόρα και τα όλα κέρδη να επενδύονται και πάλι στα δίκτυα και στην ποιότητα του νερού. 

Όσον αφορά τα «παράπονα» κάποιων «λαϊκιστών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Καμαρίδης, που σχολιάζουν  το υψηλό κόστος του νερού, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ εξηγεί ότι όταν ολοκληρωθούν αυτές οι διορθώσεις και οι παρεμβάσεις  στο δίκτυο και όταν θα εκλείψουν τα έξοδα των παρεμβάσεων, τότε θα γίνουν μειώσεις στα τιμολόγια του ύδατος.

Το πρόγραμμα e – ραντεβού είναι έτοιμο

Όσον αφορά στη τεχνολογική εξέλιξη της ΔΕΥΑΞ το πρόγραμμα e- ραντεβού είναι στον «αέρα»  και οι πολίτες μπορούν να το χρησιμοποιούν. 

Σε λειτουργία νέο πρόγραμμα για τις πληρωμές των λογαριασμών της ΔΕΥΑΞ ηλεκτρονικά

Σε λειτουργία τίθεται, το επόμενο χρονικό διάστημα, ένα ακόμη νέο πρόγραμμα της ΔΕΥΑΞ όπου κάθε δημότης θα μπορεί να ελέγχει από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του  τον λογαριασμό του , πότε πλήρωσε,  τις πιθανές οφειλές του και με την χρήση της κάρτας να πληρώνει το λογαριασμό του,  χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Σχετικά Άρθρα