Κοινωνία Τελευταία Νέα

Θες να δουλέψεις για τον στρατό; Βγήκαν 2 προκηρύξεις για προσλήψεις

Κατάθεση δικαιολογητικών έως 15 Σεπτεμβρίου

Δυο νέες προκηρύξεις για προσλήψεις στον Ελληνικό στρατό συνολικά 200 ατόμων ΟΒΑ, ανέβηκαν στο «Διαύγεια».

Συγκεκριμένα προκηρύσσονται 150 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στο Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ) (ΟΒΑ) για ανακατάταξη ή επανακατάταξη αντίστοιχα για βραχεία περίοδο 1 μέχρι 3 ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για 3 επιπλέον έτη.

Η ανακατάταξη οπλιτών και η επανακατάταξη εφέδρων γίνεται στον Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν ή στην εφεδρεία του οποίου ανήκουν.

Oι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται έως την 15 Σεπτεμβρίου 2020 (όσα υποβληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα).

Η προκήρυξη βρίσκεται στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A90%CE%A1%CE%986-%CE%A9%CE%98%CE%A1?inline=true

Επίσης προκηρύσσονται  50 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) για ανακατάταξη ή επανακατάταξη αντίστοιχα για βραχεία περίοδο 1 μέχρι 3 ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για 3 επιπλέον έτη.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης ανακατάταξης ή επανακατάταξης στις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού έχουν, οι οπλίτες και έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, ανεξαρτήτως του Κλάδου στον οποίο υπηρετούν ή στην εφεδρεία του οποίου ανήκουν, καθώς και ανεξαρτήτως Όπλου ή Σώματος για τους υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες σε οποιοδήποτε Όπλο ή Σώμα του Στρατού Ξηράς, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ειδικότητα που τους απονεμήθηκε.

Oι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, έως την 15 Σεπτεμβρίου 2020 (όσα υποβληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα).

Σχετικά Άρθρα