Κοινωνία Τελευταία Νέα

Εξαπλώθηκε ο ιός του Δυτικού Νείλου από την Ξάνθη και σε Κομοτηνή – Έβρο!!! (Επείγουν οι αεροψεκασμοί)

Την άδεια του υπουργείου Υγείας για έναρξη αεροψεκασμών ακμαιοκτονίας κατά των κουνουπιών, έλαβαν την Παρασκευή το πρωί οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ωστόσο αυτοί δεν θα ξεκινήσουν πριν την ερχόμενη Πέμπτη μιας και δεν υπάρχουν τα κατάλληλα φάρμακα στην περιοχή και έπρεπε να παραγγελθούν.

 «Δεν θα χάσουμε ούτε στιγμή, θα ξεκινήσουμε τους αεροψεκασμούς ακόμα και την ίδια ημέρα που θα παραλάβουμε τα φάρμακα», δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο αντιπεριφερειάρχης δημόσιας υγείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Βενετίδης.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η όλη διαδικασία γίνεται ακόμα πιο επείγουσα, δεδομένου ότι από την ανάλυση των αποτελεσμάτων των ελέγχων που γίνονται για την εξάπλωση του ιού του Δυτικού Νείλου, με τη μέθοδο της λήψης δειγμάτων από πουλερικά, φαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο ιός ανιχνεύεται πλέον και στη Ροδόπη και στις Φέρες Έβρου.

σ.ε. Ας περιμένουμε λίγο ακόμη μην κάνουν τίποτε οι υπηρεσίες… χαλαρά… δεν πειράζει σε λίγο άλλωστε έρχεται χειμώνας… απίστευτη γραφειοκρατία στο μεγαλείο της για ακόμη μια φορά!!!

Σχετικά Άρθρα