Δράμα Τελευταία Νέα

Δράμα: Εξιχνιάστηκαν 2 περιπτώσεις διαρρήξεων σε σπίτια

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) περιπτώσεις διαρρήξεων οικιών που διαπράχθηκαν την 22-7-2020 το πρωί, στην πόλη της Δράμας.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει έναν ακόμη ημεδαπό – συνεργό.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της 22-7-2020, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του τρίτου συνεργού, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, ενώ στην κατοχή τους εντόπισαν διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, τιμαλφή και χρηματικό ποσό.

Από την αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, προέκυψε ότι οι δύο δράστες – συλληφθέντες διέρρηξαν δύο (2) οικίες στη Δράμα, αφαιρώντας  μεταξύ άλλων, τα παραπάνω χρυσαφικά – κοσμήματα και τιμαλφή.

Κατασχέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία, χρηματικό ποσό και όλα τα αφαιρεθέντα  χρυσαφικά – κοσμήματα και τιμαλφή, προκειμένου να αποδοθούν στις δικαιούχους τους.

Κατασχέθηκε επίσης το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Σχετικά Άρθρα