Πάνω από 520 παιδιά και βρέφη θα φιλοξενήσει φέτος ο Δήμος Ξάνθης (και με την μέγιστη ασφάλεια) - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Πάνω από 520 παιδιά και βρέφη θα φιλοξενήσει φέτος ο Δήμος Ξάνθης (και με την μέγιστη ασφάλεια)

40 βρέφη (διπλάσια από ότι πέρσι) και πάνω από 480 παιδιά θα φιλοξενηθούν φέτος στις εγκαταστάσεις των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Ξάνθης στους οποίους έχουν πραγματοποιηθεί και οι απαραίτητες συντηρήσεις.

Μάλιστα αυτή η φιλοξενία θα υλοποιηθεί και με τις δεσμεύσεις της νέας νομοθεσία περί covid-19 που περιορίζει τον αριθμό των παιδιών ανά τάξη στα 15!!!

Όπως μας είπε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης «Ακολουθώντας τις οδηγίες του δημάρχου Μανώλη Τσέπελη για μέγιστη φροντίνδα στα παιδιά του Δήμου μας και προς εξυπηρέτηση των νέων γονέων και με μερικές μικρές εσωτερικές τροποποιήσεις αλλάξαμε τον τρόπο που δουλεύαμε μέχρι σήμερα και με την αυστηρή τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ από όλο το προσωπικό μας, θα μπορέσουμε φέτος να εξυπηρετήσουμε ΟΛΕΣ τις αιτήσεις στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ξάνθης και δεν θα μείνει κανένα παιδάκι απ έξω».

Σχετικά Άρθρα