Λίγο άστοχη η ανακοίνωση να κάνουμε διακοπές στην Σταυρούπολη… - Νέα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις στην Ξάνθη
Οικολογία Τελευταία Νέα

Λίγο άστοχη η ανακοίνωση να κάνουμε διακοπές στην Σταυρούπολη…

Άλλο να πάμε στην Σταυρούπολη να πιούμε ένα καφέ να φάμε σε μια ταβέρνα και να διασκεδάσουμε κατεβαίνοντας τον Νέστο και άλλο να πάει μια οικογένεια από την Ξάνθη να μείνει στην Σταυρούπολη… νομίζω ότι ήταν λίγο άστοχη η πρόταση που ακολουθεί… παρόλα αυτά επειδή έχω δει πολλά, την παρουσιάζω και ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί…

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΟΣ

Δήμαρχο Ξάνθης

κον Εμμανουήλ Τσέπελη                                                                           Ξάνθη 8-7-20

Κύριε Δήμαρχε,

Τη περασμένη εβδομάδα, ο Σύλλογος μας, περιόδευσε στη περιοχή της Σταυρούπολης, για να δούμε και να συζητήσουμε με τους ξενοδόχους και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό της περιοχής, τα προβλήματα της ενότητας της Σταυρούπολης.

Στην ενότητα της Σταυρούπολης βρίσκονται 155 κλίνες, από τις οποίες 65 στο Δασικό χωρίο και 90 έχουν οι ιδιώτες ξενοδόχοι.

Μετά λύπης βλέπουμε, ότι εν μέσω κορονοϊού, η περιοχή χρήζει επιτακτικής βοήθειας από την πολιτεία, καθώς μια τέτοια περιοχή, προικισμένη με θεία κάλλη και περιβαλλοντικό πλούτο, μοιάζει παρατημένη, με τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων να μη μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στη δύσκολη αυτή εποχή.

Ζητούμε λοιπόν από τον Δήμο Ξάνθης, οικονομική στήριξη στην περιοχή, με την μορφή της επιδοτήσεως διακοπών για τους Ξανθιώτες, προς την περιοχή της Σταυρούπολης.

Δηλαδή, τα Σαββατοκύριακα, με την μέριμνα του Δήμου, οι Ξανθιώτες να διαμένουν στη πανέμορφη περιοχή της Σταυρούπολης, και όχι μόνο για να την γνωρίσουν, αλλά και οι ίδιοι να ωφεληθούν από την ευεξία που προσφέρει άπλετα η ευλογημένη αυτή περιοχή και παράλληλα να στηριχθούν οι άνθρωποι οι οποίοι με το υστέρημα τους ακόμη την κρατούν ζωντανή.

Έχουμε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο σας και πιστεύουμε ότι θα προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να ανασάνει η περιοχή.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γραμματέας

Ιωάννης Ιερόπουλος                                                       Αθανάσιος Αράπης

Σχετικά Άρθρα