Μουσική Τελευταία Νέα

Την νέα τους δουλειά “Restart” κυκλοφόρησαν οι Underhill West

To νέο album “Restart” των Underhill West είναι εδώ και αξίζει να το ακούσετε! Το άλμπουμ περιλαμβάνει έντεκα (11) καινούρια τραγούδια και βρίσκεται σε Spotify, iTunes και όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καταστήματα μουσικής!

Το ξανθιώτικο συγκρότημα που εμφανίζεται συχνά στην πόλη μας και υποστηρίζεται από τους επικρατέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς ετοίμαζε αυτή την δουλειά κοντά δύο χρόνια!

Οι Underhill West μας εισάγουν σε μία ιδιαίτερη pop αισθητική με στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής, disco, rock και hip hop ενώ περιλαμβάνει μία πληθώρα μουσικών προτάσεων και πειραματισμού.

Το “Restart” είναι πλούσιο σε περιεχόμενο και σίγουρα θα απασχολήσει αρκετά όσους φίλους της μουσικής  μπουν στην διαδικασία να  το ακούσουν εκτενώς.

Οι τίτλοι των κομματιών που περιλαμβάνει είναι:

I Will Always

Serenity

Call For Your Love

Wake You Up

Hate to Admit It

Restart

Infinite Light

Somebody New

Heavy

Countdown Love (feat. Nina Mazani)

Why Do We Ask For More?

Το single που πρωτοστατεί στη δουλειά είναι το τραγούδι “Serenity” του οποίου το video clip υπάρχει στο YouTube:

Στιχουργικά οι Underhill αφήνουν για λίγο στην άκρη την αισιόδοξη οπτική και αποφασίζουν να μιλήσουν για προσωπικoύς τους προβληματισμούς , ενώ το κοινωνικό τους σχόλιο δεν θα μπορούσε να λείπει και σε αυτή την δουλειά.

Την παραγωγή του δίσκου υπογράφουν οι ίδιοι οι Underhill West μαζί με τον Γιάννη Βαρελίδη, ενώ αξιοσημείωτες είναι οι συμμετοχές άλλων μουσικών όπως αυτή της Νίνας Μαζάνη  και του Τεό Φοινίδη στο κομμάτι “Countdown Love”, του Βίλη Καμπάνταη και της Έφης Χατζοπούλου, που επιλέχθηκαν πολύ συνετά από τη μπάντα για τους ρόλους που ανέλαβαν.

Οι Underhill West Μιχάλης Χατζόπουλος και Τάσος Αβραμίδης γίνονται αρχιτέκτονες ενός σύγχρονου μουσικού έργου το οποίο είναι αδιαμφισβήτητα άξιο προσοχής.

Αναζητήστε το “Restart” σε όλα τα διαδικτυακά  μουσικά καταστήματα μέσω του παρακάτω link:

https://fanlink.to/c5zi

Ανακαλύψτε τους Underhill West στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/UnderhillWestBand/

Instagram: https://www.instagram.com/underhillwest_official/?hl=el

Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UCKen6OBAYeVGU1eYsrUpxpg

Σχετικά Άρθρα