Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μετά από παρέμβαση Τσέπελη η λειτουργία της Λαϊκής αυτό το Σάββατο. Παράταση των οριζόντιων μέτρων για την πόλη

Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει ότι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αποφάσισε την παράταση  των οριζόντιων περιοριστικών μέτρων στους Δήμους Ξάνθης, Μύκης, Τοπείρου, Αβδήρων της Περιφερειακής Ενότητας  Ξάνθης, έως τις 3 Ιουλίου 2020.

Επιτρέπεται  η λειτουργία των Λαϊκών Αγορών και γενικά η λειτουργία υπαίθριου εμπορίου, υπό τον περιορισμό ότι,  οι πάγκοι των πωλητών θα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους κατ΄ ελάχιστο δέκα μέτρα (10m).

Επίσης

· Η προσέλευση πολιτών σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Δημοτικά Καταστήματα και ΔΕΚΟ θα γίνεται κατόπιν ραντεβού

· Υποχρεωτική  είναι χρήση μάσκας, σε όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και καταστήματα.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης,  ευχαριστεί θερμά τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ για το υψηλό και συνεχές ενδιαφέρον τους για την Ξάνθη, που σε κάθε στιγμή σηματοδοτεί την αντιμετώπιση και την άμεση λειτουργική λύση ζητημάτων που αφορούν, σε κάθε επίπεδο,στην  κοινωνική και οικονομική ζωή, του τόπου.

σ.ε. ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης άσκησε τις τελευταίες ημέρες ισχυρή πίεση προς την πολιτική προστασία ώστε να αντιληφθεί η Αθήνα τα προβλήματα που δημιουργούνται από την μη λειτουργία των παζαριών σε Ξάνθη και Πόρτο Λάγος. Όπως φαίνεται οι εισηγήσεις εισακούστηκαν…

loading...

Σχετικά Άρθρα