Κόμματα Τελευταία Νέα

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο Μητσοτάκης διατηρεί τη χώρα σε ασφαλή τροχιά»

«Η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί τη χώρα σε ασφαλή τροχιά και, όσο και αν κάποιοι έχουν κινητοποιηθεί μέσα από λογικές fakenews, εμείς προχωράμε μπροστά».Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΟΡΕΝ» και τους δημοσιογράφους κ. Α. Παυλόπουλο και κυρία Ντ. Κουτροκόη.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Λαζαρίδης, «αυτό το οποίο μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι το τι μπορούμε να κάνουμε για τους συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα. Τι μπορούμε να κάνουμε για τον φίλο μου τον Μαργαρίτη στο Μοναστηράκι της Καβάλας ή τον φίλο μου τον Θόδωρο στη Νέα Καρυά. Αυτά μας ενδιαφέρουν. Όλα τα άλλα είναι παραπολιτικές και κυρίως είναι ψευδείς ειδήσεις κατασκευασμένες από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο,  όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις, πλέον δενακούει κανείς».

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι «ήρθε η ώρα η Αξιωματική Αντιπολίτευση επιτέλους να σοβαρευτεί, εκτός και αν θέλει σταδιακά να επιστρέψει στα ποσοστά στα οποία βρισκόταν πριν καβαλήσει το κύμα του λαϊκισμού, το 2011 και το 2012 και οδηγήσει τη χώρα εκεί που την οδήγησε».

Ανεξαρτήτως τούτου, ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «εμείς δεν κοιτάμε τι λένε ούτε τι έκαναν τα προηγούμενα χρόνια.Ευθύνη μας είναι ναεπανεκκινήσουμε την οικονομία και θα το πετύχουμε, είτε αρέσει σε κάποιους,είτε όχι».

loading...

Σχετικά Άρθρα