Κοινωνία Τελευταία Νέα

Πως θα προμηθευτούμε μάσκες ακίνδυνα;

Μετά τα τελευταία γενικευμένα κρούσματα στον Νομό Ξάνθης και τον κίνδυνο εκ νέου μεγάλης διασποράς του κορωνοιού, τέθηκε από σήμερα υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλο τον Νομό, σε κλειστούς χώρους, μαγαζιά και δημόσιες υπηρεσίες για μία εβδομάδα!

Ακόμη όμως και η διαδικασία αγοράς της μάσκας ενέχει κινδύνους, διότι δεν μπορείς πάντα να αποφύγεις να έρθεις σε μία σχετικά κοντινή επαφή με άλλους ανθρώπους σε φυσικά καταστήματα. Ακόμη και να τα καταφέρεις, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος πως λίγη ώρα νωρίτερα, δεν πέρασαν από το ίδιο σημείο συμπολίτες σου οι οποίοι άθελα τους ‘’άφησαν’’ τα σταγονίδια τους στον αέρα…

Τη λύση δίνει το e-shop carantina.gr όπου μπορούμε να προμηθευτούμε μάσκες μιας χρήσης στην πόρτα του σπιτιού μας και στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς να χρειαστεί να πάμε σε φυσικό κατάστημα, όπου υπάρχει διέλευση πολλών ανθρώπων με συνεχή ανακύκλωση πελατών.  

Άντε να σας δώσουμε και μια δημοσιογραφική πληροφορία…Το carantina.gr το έχει Σαλονικιός με καταγωγή από την Ξάνθη και συγκεκριμένα τη Μάνδρα Αβδήρων!

Μάσκα από τον τόπο σου λέει κι ας είναι…πιστοποιημένη!

Σχετικά Άρθρα