Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Που είναι η ανθρωπιά μας; Κάνουν έξωση σε οικογένεια στα Πηγάδια επειδή έχει αυτιστικό παιδί!!!

Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις στα social media αλλά μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη γι αυτό σηκώνουμε κι εμείς τι θέμα και ενώνουμε την φωνή μας με την οικογένεια

Ένα τεράστιο χαμό έχει προκαλέσει η ανάρτηση πατέρα παιδιού με αυτισμό στο facebook ο οποίος καταγγέλει ότι η οικογένεια του που διαμένει τα τελευταία 5 χρόνια στα Πηγάδια της Ξάνθης οδηγείται σε έξωση εξαιτίας του αυτιστικού παιδί του!!!!

Όπως αναφέρει ο ίδιος, ζει στα Πηγάδια με την οικογένειά του και μετά από διαμαρτυρίες ορισμένων κατοίκων, που αφορούσαν το παιδί του που πάσχει από αυτισμό, οι ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας που μισθώνει του ζήτησαν να φύγει από το σπίτι “επειδή το παιδί του ενοχλεί την γειτονιά”, όπως τονίζει σχετικά.

Παρά τις αντιδράσεις και τις διαστάσεις που έχει λάβει το θέμα μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια απάντηση στην καταγγελία, η οποία κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Γι αυτό ΕΝΩΝΟΥΜΕ σήμερα την φωνή μας με την φωνή του Πατέρα και της οικογένειας του μικρού και Απαιτούμε από τον Δήμο Αβδήρων και τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Τσιτιρήδη να ενσκήψει ο ίδιος όσο και οι κοινωνικές του υπηρεσίες στο πρόβλημα και να βοηθήσουν όλοι μαζί την οικογένεια.

Είναι ξευτίλα ορισμένοι να πηγαίνουν από την μια στις εκκλησίες και τα Τζαμιά και να κάνουν προσευχές και από την άλλη να διώχνουν οικογένειες από το χωριό τους!!!

Που είναι η ανθρωπιά σας ρε; Που είναι η αλληλεγγύη;

Σχετικά Άρθρα