Αθλητικά Τελευταία Νέα

Αναβλήθηκε το Ξάνθη – Ατρόμητος λόγω κορονοϊού!

Με το αριστερό ξεκινάνε τα play out αφού αναβάλλεται ο αγώνας της Ξάνθης με τον Ατρόμητο που ήταν να διεξαχθεί το Σάββατο (6/6) μετά τα αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή μας και την έκτακτη έλευση του ΕΟΔΥ για υπερ-δειγματοληψίες.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, δεν θα διεξαχθεί το Σάββατο (6/6) η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική των play out, λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων στην περιοχή της Ξάνθης.

Στην περιοχή έχουν αρχίσει ήδη οι μοριακοί έλεγχοι και τα αποτελέσματά τους αναμένονται το μεσημέρι της Παρασκευής (5/6), την ώρα που η πτήση της αποστολής του Ατρόμητου είναι προγραμματισμένη να αναχωρήσει για την Ξάνθη το πρωί της Παρασκευής και κανένας δεν θέλει να ρισκάρει μια επιστροφή στην Αθήνα αν τελικά η κυβέρνηση εμφανιστεί αρνητική στην διεξαγωγή του αγώνα.

Αν η κυβέρνηση δώσει το ΟΚ για το ματς, τότε η αποστολή των Περιστεριωτών θα πετάξει το πρωί του Σαββάτου και ο αγώνας θα πάει μια ημέρα μετά την Κυριακή (7/6) καθώς ήδη ομάδες και Λίγκα έχουν συμφωνήσει σε αυτό το ενδεχόμενο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. Αν όμως δεν είναι εφικτό να γίνει το ματς, τότε είναι πιθανό να γίνει την Τετάρτη 10 Ιουνίου σε άλλο γήπεδο.

Σχετικά Άρθρα