Κουζίνα Τελευταία Νέα

Μοντέρνες και κλασικές κουζίνες KitchenStyle για κάθε γούστο και budget

Για την μυρωδάτη, άνετη και πολύ σημαντική για εσάς κουζίνα, η εταιρεία KitchenStyle σας προτείνει τις καλύτερες επιλογές ώστε να την ανακαινίσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ποιοτικά και έξυπνα με έπιπλα κουζίνας που ταιριάζουν στο γούστο σας, στοlifestyle σας και στην οικογένειά σας.

Για τους κλασικούς τύπους

Το κλασικό και το διαχρονικό όσοι το εμπιστεύονται δύσκολα το αλλάζουν. Πράγματι είναι μία πολύ καλή επιλογή, αφού προσαρμόζεται σε κάθε μοτίβο και στυλ που διαφοροποιείται κατά καιρούς και δίνει μεγάλη βάση στην υπεροχή της ξύλινης επιφάνειας, που ταιριάζει γάντι στο δωμάτιο της κουζίνας.

Έπιπλα κουζίνας σαν το σχέδιο Pombea, θυμίζουν πολύ ρουστίκ στυλ και εξοχή. Αν θέλετε να ζεστάνετε κι άλλο το δωμάτιο της κουζίνας που ενώνει ολόκληρη την οικογένεια, τότε επιλέξτε αυτήν την απόχρωση και το σχέδιο στα ντουλάπια. Τα ψάθινα πορτάκια δίνουν όλη την γοητεία στον χώρο, ενώ η αντίθεση με το πορτοκαλί πλακάκι στον χώρο μαγειρέματος συνθέτει μία όμορφη λεπτομέρεια!

Tip: Επιλέγοντας κλασικά έπιπλα κουζίνας, θυμηθείτε ότι οι ανάλαφροι χρωματισμοί, προσφέρουν οικειότητα και ατμόσφαιρα. Αντικαταστήστε λοιπόν τα σκούρα χρώματα που μέχρι τώρα ίσως και να καταδίκαζαν αυτό το «γαστρονομικό» χώρο.

Το βιομηχανικό στυλ…στα καλύτερά του

Το industrialstyle έχει προσελκύσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό, αφού λανσάρει ένα εντυπωσιακό μοτίβο, μιας κουζίνας σχεδόν επαγγελματικής και ενός χώρου που κάποιος μπορεί να μαγειρέψει, να διαβάσει το βιβλίο του, να περάσει την ώρα του χωρίς να νιώθει ότιείναι σε μία κουζίνα! Η νησίδα στην μέση κάνει τη διαφορά με τα ραφάκια στο πλάι σαν μια χρηστική επέκτασή της. Η κουζίνα Pole αναμφισβήτητα θα γίνει λατρευτή από πολλούς και πολλές.

Μπορείτε να δείτε όλα τα έπιπλα κουζίνας, τις τιμές και προσφορές τους από ταΈπιπλα Κουζίνας Βλαστός.

Σχετικά Άρθρα