Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Θωμάς Ιωαννίδης: Γιορτάζουμε τα 20α μας γενέθλια και κάνουμε 20% έκπτωση στα κλιματιστικά TOSHIBA

Η εταιρεία «Θωμάς Ιωαννίδης» ξεκινά το έτος 2000 ως «EN+EN Building Services» και ασχολείται με την προμήθεια, εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού-θέρμανσης. Από την πρώτη στιγμή θέτει στόχο την ελάχιστη κατανάλωση και αντίστοιχα η μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε με την επιλογή συστημάτων Ιαπωνικής τεχνολογίας αιχμής και τη συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες του χώρου. Ο επόμενος στόχος ήταν η άρτια, τεχνικά αλλά και αισθητικά, εγκατάσταση των συστημάτων αυτών και κάθε άλλης εγκατάστασης θέρμανσης ή εξαερισμού. Υλοποιήθηκαν έργα από κατοικίες μέχρι βιομηχανικούς χώρους και συνδυάστηκε κάθε διαθέσιμη τεχνολογία για το βέλτιστο ενεργειακά αποτέλεσμα και με υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών.

Το 2009 η εταιρεία μεταφέρεται στις νέες της εγκαταστάσεις και μετονομάζεται «en+en Εξοικονόμηση Ενέργειας»

. Στις προτάσεις θέρμανσης προστίθενται οι εναλλακτικοί τρόποι θέρμανσης με αντλίες θερμότητας, λέβητες φυσικού αερίου-υγραερίου και πέλλετ. Οι αντλίες θερμότητας, με τη γνώριμη τεχνολογία από τα κλιματιστικά, προβάλουν από την πρώτη στιγμή ως το ιδανικό σύστημα για τη θέρμανση κατοικιών και μεσαίου μεγέθους εγκαταστάσεων.

Σήμερα έπειτα από μια επιτυχή πορεία 20 χρόνων μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες προτάσεις σε αντλίες θερμότητας, λέβητες αερίου, κλιματιστικά, ηλιακούς θερμοσίφωνες και ότι μπορεί να χρειαστεί ένα σπίτι ή επαγγελματικός χώρος για τη θέρμανση και τον κλιματισμό του.

Η TOSHIBAαποτελεί συνοδοιπόρο σε αυτή τη διαδρομή και μαζί της γιορτάζουμε τα 20χρονα γενέθλιά μας προσφέροντας 20% έκπτωση στα κλιματιστικά TOSHIBA. Μια γενναία προσφορά για τους πελάτες μας, που σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε και να απολαύσετε την κορυφαία ποιότητα και απόδοση των προϊόντων TOSHIBA.

Σχετικά Άρθρα