Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Επαγγελματικοί φούρνοι και ψυγεία για το εστιατόριό σας από το GrillMarket

O εξοπλισμός μαζικής εστίασης είναι το ζητούμενο σε μία επιχείρηση που ασχολείται με διάθεση και προετοιμασία φαγητών και ποτών προς άμεση κατανάλωση. Σε αυτόν τον κλάδο οι επιλογές μηχανημάτων όπως είναι οι επαγγελματικοί φούρνοικαι τα ψυγεία είναι μεγίστης σημασίας, αφού από την ποιότητά τους κρίνεται το πόσο καλοδιατηρημένα και νόστιμα θα είναι τα εδέσματα που θα βγάλετε στο κοινό.

Ειδικά για τα εστιατόρια όπου ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, οι επιλογές σας πρέπει να γίνονται με βάση πολύ αυστηρά κριτήρια. Το GrillMarket είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε ό,τι θεωρείτε ότι πρέπει να έχετε στο μαγαζί σας, ώστε να σας προτιμούν οι πελάτες και οι πωλήσεις σας να αυξηθούν.

Επαγγελματικά ψυγεία και φούρνοι

Όταν μιλάμε για ψυγεία και φούρνους, αναφερόμαστε σε ένα μεγάλο εύρος προϊόντων. Αναλόγως του τι θέλετε να ψύξετε ή να ψήσετε, μπορείτε να βρείτε και το κατάλληλο προϊόν.

Στην μεγάλη ποικιλία φούρνων θα βρείτε μικροκύματα, φούρνους για σφολιάτες, για ζαχαροπλαστεία, για πίτσες, για μαγειρική με τις καλύτερες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά που θα ανεβάσουν επίπεδο στην γεύση και την νοστιμιά.

Από την άλλη σε επαγγελματικά ψυγεία μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε καλαίσθητες βιτρίνες αναψυκτικών, πίτσας, σαλάτες και θαλάμους ή καταψύκτες για φύλαξη προϊόντων σε συγκεκριμένους βαθμούς υπό το μηδέν.

Δείτε εδώ έναν φούρνο ηλεκτρικό αερόθερμο με 35% έκπτωση που σας δίνει τη δυνατότητα να ψήσετε με 5 διαφορετικούς τρόπους.

Συνδυάστε τον με ένα ψυγείο αναψυκτικών που δεν λείπει από κανένα κατάστημα εστίασης, όπως το Bonner T-50 από την καινούργια παραλαβή, που έχει led φωτισμό για καλύτερη αισθητική!

Περισσότερες επιλογές, super τιμές και μία εντυπωσιακή ποικιλία στο GrillMarket!

Σχετικά Άρθρα