Μειονότητα Τελευταία Νέα

Βίντεο: Τα ακούσανε στον Εχίνο, Δήμαρχος, ΕΟΔΥ και Αντιπεριφέρεια

Προσπάθεια έγινε σήμερα Σάββατο 13 Ιουνίου στον Εχίνο από την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης τον ΕΟΔΥ και τον ιατρικό σύλλογο ώστε να πειστούν οι κάτοικοι και να σταματήσουν στην αρχή τις αντιδράσεις αλλά και στην συνέχεια να μετέχουν μαζικά στα τέστ που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες.

Στο σχολείο του χωριού βρέθηκαν το απόγευμα ο Δήμαρχος Ριτβαν Ντελή Χουσεήν, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Ευφραιμίδης, εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ, και ο ιατρικός σύλλογος Ξάνθης.

Όμως οι κάτοικοι είναι και με το δίκιο τους δύσπιστοι. Και αυτό γιατί ΔΕΝ έγινε μέχρι τώρα καμιά σοβαρή προσπάθεια ενημέρωσής τους από κανένα….

Τους βάλαμε σε καραντίνα χωρίς να τους μιλήσουμε, τους βάζουμε ξανά σε καραντίνα χρεώνοντας όλα τα περιστατικά της ορεινής Ξάνθης στο Εχίνο και οι άνθρωποι βλέπουν όλα αυτά αλλά και κάποια τέστ που στο ιδιωτικό ιατρείο βγαίνουν αρνητικά και φωνάζουν…

Από την αρχή τον Εχίνο τον χειρίστηκαν λάθος οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας. Και αυτά τα λάθη της ΜΗ ενημέρωσης δεν διορθώνονται τώρα εύκολα γιατί χάθηκε η εμπιστοσύνη…

Δείτε το βίντεο

Πηγή video: Kbk Mustafa – live

Σχετικά Άρθρα