Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ας μας πει πρώτα ο Στ. Γιαννακίδης τι έκανε για την Ξάνθη μετά από ένα χρόνο στο υπουργείο

Ο πρώην υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Γιαννακίδης, μετά από πολλούς μήνες μίλησε στην ΕΡΤ Κομοτηνής για την κατάσταση στην Ξάνθη, η οποία αν και μετράει πληγές, παλεύει για να έχει τους ρυθμούς μιας ζωντανής πόλης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σ. Γιαννακίδης:

«-Συνεχιζόμενη καραντίνα, «στοχοποίηση», λόγω του ότι άργησαν να γίνουν συντονισμένες ενέργειες, σε συνδυασμό και με τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης. Αυτοδιοικητικοί αποφάσιζαν χωρίς να ενημερώνουν.

-Η κατάσταση με τον κορονοϊό τέθηκε υπό έλεγχο και με την λειτουργία του τοπικού Συντονιστικού οργάνου.

-Σε ότι αφορά τις οικονομικές επιπτώσεις, χαρακτήρισε θετικό το γεγονός πως ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Χρήστος Μέτιος, ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ, ύψους 25 εκ ευρώ, που θα διατεθεί στις επιχειρήσεις με ειδική πρόνοια για την Ξάνθη.

-Ωστόσο χρειάζεται εξειδίκευση των στόχων. «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε αποθεματικό από το οποίο αυτές τις δύσκολες στιγμές μπορεί όχι μόνο η Ξάνθη, αλλά και όλες οι περιοχές της Χώρας να στηριχθούν οικονομικά. Τώρα σε όλους και όχι σε λίγους και εκλεκτούς».

-Πανέτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ για το ενδεχόμενο εκλογών.

-Για την υπόθεση Νοβάρτις, υπογράμμισε πως με τις τελευταίες εξελίξεις κατέρρευσε η θεωρία της σκευωρίας».

Δείτε την συνέντευξη εδώ

σ.ε. Τι να πω για τον κ. Στ. Γιαννακίδη; Αντί να μιλάει για τις ευθύνες που έχουν οι πολιτικοί της Ξάνθης για τον κορωνοϊό ας μας πει πρώτα ο ίδιος τι άφησε πίσω του μετά από 5 χρόνια κυβέρνησης ο Συριζα για την Ξάνθη και ο ίδιος μετά από 1 χρόνο στο υπουργείο…

Σχετικά Άρθρα