Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Βίντεο: Ο Μουράτ Αλή Κεχαγιά από την Ξάνθη, σε ρόλο στο Κόκκινο Ποτάμι

Ο νεαρός (μόνο 22 ετών) Ξανθιώτης ηθοποιός Μουράτ Αλή Κεχαγιά, ξεκίνησε την συνεργασία του με την σειρά «το κόκκινο ποτάμι» που προβάλλεται στο  Open TV. Ο Μουράτ έπαιξε ένα μικρό ρόλο στο χθεσινό επεισόδιο και ήταν πολλοί οι φίλοι του από την Ξάνθη που τον αναγνώρισαν βλέποντας την σειρά.

Ο Μουράτ Αλή Κεχαγιά έχει γεννηθεί Ξάνθη αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα λόγω σπουδών. Σπουδάζει υποκριτική στη σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ιασμος» και παράλληλα σπουδάζει τεχνολογία τροφίμων στο πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Όπως μας είπε ο Μουράτ με τον οποίο επικοινωνήσαμε «Ήταν μια πάρα πολύ καλή εμπειρία με ζεστό κλίμα και άριστη συνεργασία. Ήταν ιδιαίτερη χαρά μου που συνεργάστηκα με τον Μανούσο Μανουσάκη» μας είπε.

Το κόκκινο ποτάμι είναι μία δραματική σειρά εποχής, βασισμένη στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα και αφορά πραγματικά γεγονότα γύρω από την γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού. Η σειρά Διηγείται μία ιστορία αγάπης στις αρχές του 20ού αιώνα, στα χρόνια του Διωγμού των ελλήνων του Πόντου από την οθωμανική αυτοκρατορία.

https://instagram.com/mourat_a.kechagia?igshid=13rldt71sjlj2

Σχετικά Άρθρα