Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

SUNLIGHT: Στήριξη σε νοσοκομεία, σχολεία και φορείς της Θράκης

Ξάνθη, 22 Μαΐου2020 –  Η SUNLIGHT,με την υποστήριξη του Ομίλου Olympiaπροχωρά σε μία από τις μεγαλύτερες δωρεές της τελευταίας περιόδου για την ενίσχυση της Υγείας και της Παιδείας των τοπικών κοινωνιών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Η σημαντική πρωτοβουλία της εταιρείας υποστηρίζει νοσοκομεία, σχολεία και φορείς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία και φορείς.

Με σκοπό την ενίσχυση των υποδομών και των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορωνοϊό, η Sunlightθα παραδώσει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλαςκαι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης,σε μια περιοχή δηλαδή που δοκιμάστηκε ιδιαιτέρως από τον COVID-19. Παράλληλα, θα προσφέρει 770 laptops στα συνολικά 364 δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Καβάλας, Ξάνθης, Τοπείρου, Μύκης, Αβδήρων και Κομοτηνής ενισχύοντας τις ψηφιακές δυνατότητες των τοπικών σχολείων και τη συμμετοχή σε προγράμματα τηλεκπαίδευσης χιλιάδων μαθητών.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά και το ιδιαίτερα δύσκολο έργο στην παρούσα συγκυρία, η Sunlightσυνδράμει με τεχνολογικό εξοπλισμό τη λειτουργία των δήμων Ξάνθης, Τοπείρου, Κομοτηνής και Μαρωνείας – Σαπών, τις αστυνομικές διευθύνσεις Ξάνθης και Ροδόπης, καθώς και τα πυροσβεστικά τμήματα Ξάνθης και ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.Τέλος, μέσω του Μη Κυβερνητικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ» θα ενισχύσει με τεχνολογικό εξοπλισμό το Γηροκομείο Ξάνθης «Μέγας Βασίλειος» και το Παιδικό Χωριό SOSΘράκης.

Ήδη οι πρώτες παραδόσεις ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία, σχολεία και φορείς της περιοχής έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σχετικά Άρθρα