Κοινωνία Τελευταία Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: Η ΔΕΥΑΞ πήγε να φτιάξει βλάβη στο Δροσερό και τους έκλεψαν χρήματα και κινητά!!!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.)

Ξάνθη 15-5-2020

Καταγγελία για την κλοπή σε βάρος συναδέλφων στο Δροσερό

      Το Σωματείο των εργαζομένων στην Δ.Ε.Υ.Α. ΞΑΝΘΗΣ καταγγέλλει το χθεσινό συμβάν κλοπής σε βάρος δυο συναδέλφων που έλαβε χώρα στον οικισμό του Δροσερού.

      Οι συνάδελφοι κατά την εκτέλεση της απογευματινής τους βάρδιας μετέβηκαν στον οικισμό για την αντιμετώπιση βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης , κατά την διάρκεια της αποκατάστασης άγνωστοι άνοιξαν το υπηρεσιακό όχημα και τους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά καθώς  και τα κινητά τους.

      Το σοβαρό αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε πλήθος άλλων επιθέσεων που έχουν δεχτεί οι εργαζόμενοι κατά την εκτέλεση των εργασιών τους.

      Οποιοδήποτε περιστατικό βίας που απειλή την σωματική και ψυχική υγεία των εργαζόμενων στους χώρους εργασίας τους είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο.  Καλούμε όλους τους εμπλεκομένους φορείς όπως λάβουν άμεσα μέτρα για την αποφυγή παρανόμων περιστατικών και την εξασφάλιση ασφαλών συνθηκών εργασίας για όλους τους εργαζόμενους που αποτελεί και την απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία τους στους χώρους εργασίας  προς όφελος των πολιτών.

                                 Για το Σωματείο Εργαζομένων στην Δ.Ε.Υ.Α. ΞΑΝΘΗΣ

                                    Το  Δ.Σ. και ο Πρόεδρος ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΝΣΙΖΟΓΛΟΥ

φώτο αρχείου

Σχετικά Άρθρα