Αθλητικά Τελευταία Νέα

Τέλος Πιαλόγλου, Πανόπουλος και Συγγελίδης από το ΔΣ της Vialand (+δώρο doc)

«Ξηλώθηκε» εδώ και λίγες μέρες όλο το διοικητικό συμβούλιο της Vialand, της εταιρείας δηλαδή που κατέχει το Σαλέ των Πηγαδίων αλλά και τα προπονητικά γήπεδα δίπλα από αυτό, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσίευσε το ThrakiSportS.

Πρόκειται για την εταιρεία που πουλήθηκε από την Βιαμάρ των Χρήστου Πανόπουλου και Πολυχρόνη Συγγελίδη στην κυπριακή RFA του Γιάννη Καλπαζίδη. Εξαιτίας αυτής της μεταβίβασης η ΕΕΑ τεκμηρίωσε την περίφημη πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ – Ξάνθης, με αποτέλεσμα την τιμωρία των δύο ομάδων με αφαίρεση 7 και 12 βαθμών αντίστοιχα.

Το έγγραφο που έφερε πριν λίγες μέρες στην δημοσιότητα το ThrakiSportS.gr αποκαλύπτει ότι οι Χαλαβαζής, Πιαλόγλου, Πανόπουλος και Συγγελίδης έπαψαν να είναι μέλη στο ΔΣ της Vialand από τις 22 Ιανουαρίου του 2020 – πέντε ημέρες δηλαδή πριν εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την πολυϊδιοκτησία. Από εκείνην την ημέρα, τουλάχιστον με βάση το έγγραφο αυτό, οι συγκεκριμένοι παύουν ουσιαστικά να έχουν οποιαδήποτε σχέση με το ξενοδοχείο «Σαλέ» και τις αθλητικές εγκαταστάσεις με τα προπονητικά γήπεδα δίπλα από αυτό.

Μάλιστα, το ΔΣ της Vialand από τετραμελές που ήταν μέχρι τις 22 Ιανουαρίου, γίνεται πλέον… μονομελές. Για την ακρίβεια, η Vialand από «Ανώνυμος Εταιρεία Εκμετάλλευσης Εστιατορίων – Ξενοδοχείων -Χώρων Αναψυχής» γίνεται όπως μπορείτε να διαπιστώσετε «Μονοπρόσωπη Ανώνυμος Εταιρεία Εκμετάλλευσης Εστιατορίων – Ξενοδοχείων – Χώρων Αναψυχής».

Κανονικά η θητεία των Χαλαβαζή, Πιαλόγλου, Πανόπουλου και Συγγελίδη στο ΔΣ της Vialand έληγε στις 20/06/2022, δυνάμενη να παραταθεί μέχρι την πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας του συγκεκριμένου ΔΣ. Όπως προκύπτει όμως από το κατωτέρω έγγραφο, με απόφαση Γενικής Συνέλευσης ουσιαστικά τερματίστηκε πρόωρα η θητεία όλων και εκλέχθηκε νέο (μονομελές ουσιαστικά) ΔΣ ενώ και η εταιρεία έγινε πλέον μονοπρόσωπη.

Σχετικά Άρθρα