Πολιτισμός Τελευταία Νέα

“Η Ντορούλα είναι εδώ”. Ο Παναγιώτης Αμβροσιάδης ευχαριστεί την ηθοποιό και δημοσιογράφο, Αννέτα Μολύβα

“Η μικρή Ντορούλα είναι εδώ” και κάθε ημέρα στις 09:00 στις 15:00 και στις 19:00 μας κρατάει συντροφιά με τις ιστορίες που διηγείται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, η μικρή της οικογένειας, που πάντα έχει κάτι να πει και εισέβαλε στην ραδιοφωνική συντροφιά του Δημοτικού Ραδιοφώνου από τον Απρίλιο 2020 με τα περιοριστικά μέτρα του “Μένω Σπίτι”.

Ο παιδικός αυθορμητισμός και η παιδική αθωότητα σε πρώτο πλάνο, καθώς είναι οι κυρίαρχες αιτίες που κάνουν ενδιαφέρουσες τις καθημερινές ιστορίες της “Ντορούλας” που ξεμπροστιάζει τον καθωσπρεπισμό των μεγάλων, μας βάζει μπροστά στα κοινωνικά ψεύδη των συμπεριφορών μας και καυτηριάζει με τον τρόπο της τους όποιους συμβιβασμούς καλούμαστε να πραγματώσουμε στην πορεία της ζωής μας.

Έως και την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 η “Ντορούλα είναι εδώ” και θα μας μιλάει συνεχώς κάνοντάς μας αρκετές φορές να νιώθουμε αμήχανα, πάντα όμως με το χαμόγελο να ξεπροβάλει στα χείλη μας.

Ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης και όλη η οικογένεια της “Όμορφης Πόλης 89,9” ευχαριστούν θερμά την ηθοποιό και δημοσιογράφο κα. Αννέτα Μολύβα που έγραψε τα κείμενα, ραδιοσκηνοθέτησε τα επεισόδια και ερμήνευσε τη μικρή “Ντορούλα” με τόση επιτυχία στην αμεσότητα.

Η διάχυτη από  χαμόγελα  συντροφιά της,  στις ιδιαίτερες ώρες του εγκλεισμού,  ήταν και είναι μια όαση αναπτέρωσης του ηθικού μας….

Την ευχαριστούμε.

Σχετικά Άρθρα