Κοινωνία Τελευταία Νέα

Ευχαριστίες της Μητρόπολης και αίτημα για βοήθεια στην Τράπεζα της Αγάπης (αριθμός λογαριασμού)

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης, ανταποκρίθηκε στις αυξημένες απαιτήσεις για σίτιση συνανθρώπων μας που είχαν ανάγκη, καθ΄ όλη την διάρκεια της εφαρμογής των αυστηρών μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας.

Αυτό έγινε εφικτό, χάρις στην εθελοντική εργασία ανθρώπων, οι οποίοι, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προφυλάξεως, παρασκεύαζαν, μεριδοποιούσαν και διένειμαν σε κάθε σπίτι, ζεστά γεύματα.

Για τον λόγο αυτό, η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή:

  • Στον Δήμο Ξάνθης για την αγαστή συνεργασία με την Μητρόπολη και την διάθεση οχημάτων και προσωπικού για την καθημερινή διανομή.
  • Στο προσωπικό του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης για την συμμετοχή στην διανομή και την μεταφορά τροφίμων.
  • Στους εθελοντές και εθελόντριες της Ομάδας Διάσωσης και Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων (ΟΔΙΑΚ) για την καθημερινή διανομή.
  • Στις εθελόντριες κυρίες που διακονούν καθημερινά την Τράπεζα της Αγάπης.

Η διακονία εμπεριστάτων συνανθρώπων μας από την Τράπεζα της Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως συνεχίζεται καθημερινά, 365 ημέρες τον χρόνο.

Όποιος εκ των συμπολιτών μας επιθυμεί να συνεισφέρει σ’ αυτήν την προσπάθεια, μπορεί να το κάνει καταθέτοντας είτε από το περίσσευμα, είτε από το υστέρημα του στον λογαριασμό της Τράπεζας της Αγάπης στην ALPHA BANK, GR 6301409000900002101376769.

Σχετικά Άρθρα