Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δείτε φωτο + βίντεο από τον σημερινό εορτασμό της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, στο Ηρώων της Ξάνθης

Με κάθε επισημότητα γιορτάσθηκε σήμερα Κυριακή 24 Μαΐου 2020 η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Για τον εορτασμό της ημέρας πραγματοποιήθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Γενικός σημαιοστολισμός, Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. Επίσημη έπαρση της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία το πρωί. Επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Της Του Θεού Σοφίας Ξάνθης της οποίας ακολούθησε ομιλία από την κα Κλεανθούλα Τσανοπούλου υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Και κατάθεση στεφάνων από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, τους Βουλευτές, τον Στρατηγό Δ/τή  Δ΄Σ.Σ., τον Δήμαρχο Ξάνθης, τον Πρύτανη του Δ.Π.Θ., τον Αστυνομικό Δ/ντή Ξάνθης, τον Λιμενάρχη Λάγους, τον Δ/τή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών εκπροσώπους Πολιτικών Κομμάτων, τους εκπροσώπους των ποντιακών οργανώσεων, τους εκπροσώπους αναγνωρισμένων οργανώσεων, κλπ

Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στις εκδηλώσεις αυτές παραβρέθηκε μόνο ένας εκπρόσωπος από κάθε Φορέα -Σύλλογο.

Στις 19:15 θα πραγματοποιηθεί και η υποστολή της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Οι φωτογραφίες είναι από την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώων της πόλης.

Σχετικά Άρθρα