Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Στον δρόμο όλη την νύχτα οι υπηρεσίες του Δήμου και οι αντιδήμαρχοι Λεβέντ και Φανουράκης

«Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης ,οι υπάλληλοι του τμήματος των συνεργείων και συντήρησης ,του τμήματος πρασίνου,της καθαριότητας και των Ηλεκτρολόγων που από νωρίς το μεσημέρι όταν κορυφώθηκαν και οι ακραίες καιρικές συνθήκες, με βροχή , και με μέγιστες Ριπές ανέμου πάνω από 8 μποφόρ, ήταν και είναι ακόμη όλοι έξω στους δρόμους ,με άμεση αντιμετώπιση και διευθέτηση όλων των προβλημάτων όπου χρειάστηκε να επέμβουν..

Μπράβο σε όλους…»

Αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης και συνεχίζει…

«Ευχαριστούμε όμως και την Αστυνομία, την Πυροσβεστική αλλά και τη ΔΕΗ για την αποτελεσματική συνδρομή, επικοινωνία κ συνεργασία όπου χρειάστηκε.

Υ.Γ. Να μην ξεχνάμε όμως, τους υπαλλήλους του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας , του ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ τους εθελοντές , που και σήμερα , όπως και όλες τις ημέρες της εβδομάδας , καθημερινά με το πρόγραμμα του Δήμου Ξάνθης,

‘’ Φροντίδα Ευπαθών ομάδων’’ φροντίζουν πάρα πολλές οικογένειες και συμπολίτες μας , που χρειάζονται την στήριξη μας, αυτές τις δύσκολες μέρες της πανδημίας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και Μπράβο τους.»

Όπως μάθαμε ο αναπληρωτής του Δημάρχου Μανώλης Φανουράκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Λεβέντ Καρά Οσμαν ήταν από νωρίς το πρωί χθες Κυριακή στους δρόμους για να επέμβουν με τις υπηρεσίες όπου χρειαστεί και η κατάσταση αυτή κράτησε μέχρι αργά το βράδυ…

Σχετικά Άρθρα