Κοινωνία Τελευταία Νέα

Νεκρά ζώα έχουν γεμίσει τους έρημους δρόμους της Σταυρούπολης Ξάνθης

Θρασύδειλοι και άρρωστα μυαλά στη Σταυρούπολη Ξάνθης διάλεξαν την προχθεσινή παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων, να σπείρουν φόλες και να σκοτώσουν 6 αδέσποτα ζώα φτιάχνοντας εικόνες κτηνωδίας και ντροπής στους άδειους δρόμους της Σταυρούπολης στην ορεινή περιοχή Νομού Ξάνθης.

Η Δέσποινα Χατζογλίδου είναι οικονομολόγος, δημοτική υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης και μόνιμη κάτοικος της Σταυρούπολης, παλεύει με αρκετούς άλλους για την προστασία των ζώων στον οικισμό Σταυρούπολης, ανέδειξε την φρίκη με ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει η δολοφονία αδέσποτων ζωών και στο παρελθόν είχαμε ομαδικό δηλητηριασμό αδέσποτων ζώων με μεγάλο αριθμό νεκρών ζωών, κάθε φορά το φάρμακο είναι διαφορετικό, αυτή τη φορά σύμφωνα και με τα πρώτα στοιχειά που δίνει η αστυνομία υποψιαζόμαστε ότι είναι υδροκυάνιο και περιμένουμε την χημική ανάλυση από τα εργαστήρια.

Επειδή η διασπορά του δηλητηρίου κάθε φορά γίνεται ακόμα και στην πλατεία του οικισμού που παίζουν τα παιδιά μας ,μπορεί να αποβεί μοιραία ,όχι μόνο για τα αδέσποτα και τα κατοικίδια μας, αλλά για όλους μας, για τα παιδιά μας που παίζουν έξω, υπογραμμίζει η Δέσποινα Χατζογλίδου μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και σημειώνει ότι, έχει γίνει η μήνυση, καλεί τους ευσυνείδητους κατοίκους της Σταυρούπολης να πάνε στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και να καταγγείλουν με στοιχεία ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ.

Στην ανάρτηση της σημειώνει:

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ!!!

Ακόμη και σήμερα, που ο κορονοϊός σαρώνει τον πλανήτη. Που αναγκαζόμαστε να ζούμε περιορισμένοι, σε μια εποχή πανδημίας και να γινόμαστε μάρτυρες χιλιάδων θανάτων συνανθρώπων μας.

Σήμερα λοιπόν, που η υπευθυνότητα και η ανθρωπιά μας πρέπει να περισσεύουν.
ΝΕΚΡΑ ΖΩΑ έχουν πλημμυρίσει τους ερήμους δρόμους, της όμορφης κατά τα αλλά, Σταυρουπολης.

Ζώα αδέσποτα αλλά και πολλά από αυτά που κάποιοι φιλοξενούσαμε στις αυλές και στα σπίτια μας. Ξέρω, δεν είναι η πρώτη φορά. Ίσως να μην είναι και η τελευταία. Ξέρω επίσης πως πολλοί ενοχλούμαστε και αντιδρούμε με πράξεις που δε δημοσιοποιησαμε μέχρι σήμερα, όπως είμαι κι εγώ.

Σήμερα όμως θα τοποθετηθώ κι εγώ δημόσια κι ας στοχοποιηθώ κι ας χαρακτηριστώ κι εγώ γραφική όπως κάποιοι εδώ και χρόνια που παλεύουν για την προστασία των ζώων στον οικισμό μας.

Η σχέση μας με τα ζώα δείχνει κάποιο βαθμό πολιτισμού, προνόμιο που στερούν από το χωριο μας κάποιοι που ζουν ανάμεσα μας με ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΠΑΘΕΙΣ!!!

Αυτοί που συνήθως δείχνουν καθημερινοί, υπεράνω υποψίας που όμως έχουν την έπαρση να χαίρονται και πολλές φορές να καυχιούνται ότι καθάρισαν την πλατεία γεμίζοντας την όμως «πτώματα».

Πρέπει να ξέρουν όμως πως είμαστε πολλοί αυτοί που έχουμε το νου μας, τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά. Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ αυτών που ρίχνουν φόλες μέσα στον οικισμό πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!!

Όχι μόνο γιατί είναι καθαρή βιαιοπραγία. Αλλά γιατί μπορεί να αποβεί μοιραία όχι μόνο για τα αδέσποτα και τα κατοικίδια μας αλλά για όλους μας, για τα παιδιά μας που παίζουν έξω!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ λοιπόν, προσέχουμε την υγεία και την υγεία των γύρω μας και δεν προσπερνάμε καταστάσεις θανάτωσης ζώων που θα δούμε έξω από το παράθυρο μας. Πηγαίνουμε στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και καταγγέλουμε στοιχεία ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ.

Σχετικά Άρθρα