Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ναι αξίζουν συγχαρητήρια στον Μανώλη Φανουράκη!!! Διαβάστε γιατί…

Απίστευτες καταστάσεις ζούμε φίλε Ξανθιώτη μιας και η αντιπολίτευση από τον καναπέ του σπιτιού της και χωρίς να ξεμυτίσει καν από το σπίτι της για να δει τα πραγματικά προβλήματα των συμπολιτών μας, το μόνο που κάνει είναι να καταγγέλλει τον αντιδήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη γιατί έβγαλε την μάσκα του, μπροστά σε 300 συγκεντρωμένα άτομα από το Δρσερό χθες το βράδυ!!!

Η αλήθεια είναι ότι ο Μανώλης Φανουράκης ήταν ο μόνος από τους Δημοτικούς Συμβούλους της διοίκησης του Δήμου Ξάνθης που βρέθηκε στο σημείο όταν οι αστυνομικοί που είχαν αποκλείσει το Δροσερό αλλά και Δημοσιογράφοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση.

Μετά την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων από τον Χαρδαλιά, πάνω από 300 κάτοικοι του Δροσερού πλησίασαν με άγριες διαθέσεις Δημοσιογράφους και Αστυνομικούς. Μάλιστα εγκλώβισαν και ένα περιπολικό και δεν το άφηναν να φύγει. Την ίδια ώρα από θερμόαιμους υπήρξε λεκτικός προπηλακισμός Δημοσιογράφων Αθηναϊκών καναλιών που ήταν στο σημείο.

Η ΜΟΝΗ ΦΩΝΗ απέναντι σε όλους αυτούς ήταν του Αντιδημάρχου Μανώλη Φανουράκη που προσπάθησε μαζί με τον Φερτούν να κατευνάσει τα πνεύματα και να απεγκλωβίσει το περιπολικό και τους Δημοσιογράφους.

Μέσα σε όλα αυτά και στην προσπάθεια του αντιδημάρχου να μπορέσουν φύγουν μέσα από το πλήθος Δημοσιογράφοι και Αστυνομικοί με ασφάλεια κι ενώ ο Μανώλης Φανουράκης προσπαθούσε να πείσει το πλήθος να γυρίσουν όλοι στα σπίτια τους και να μην συνωστίζονται κάποιοι του επιτέθηκαν και του ζήτησαν να βγάλει την μάσκα «Δεν έχουμε κορονωϊό τι την φοράς την μάσκα;». Και την έβγαλε θέλοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους πράγμα που έγινε. Τα επόμενα λεπτά η κατάσταση εκτονώθηκε και το θέμα τελείωσε εκεί.

Αν έσφαλε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΝ… εγώ του σφίγγω το χέρι γιατί ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ κοντά στο πρόβλημα…

Αυτοί που ζητάνε σήμερα τη παραίτησή του που ήταν;

σ.ε. Ο Φανουράκης δεν ήταν εκεί για να πανηγυρίσει… ήταν εκεί για να κατευνάσει τα πνεύματα… Και τέλος μια ερώτηση προς την αντιπολίτευση. Πότε ασχολήθηκαν με το Δροσερό; Που ήταν αυτές τις μέρες με ποιες προτάσεις, βρέθηκαν στην περιοχή να στηρίξουν τους ανθρώπους αυτούς;

Σχετικά Άρθρα