Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Θα τρελαθούμε!!! Η αντιπολίτευση συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο. Παράνομο λέει ο Μπούτος… τους στέλνει στον εισαγγελέα

Απίστευτες καταστάσεις ζει ο Δήμος Ξάνθης και μάλιστα εν μέσο κορωνοϊού. Οι τέσσερις αρχηγοί της αντιπολίτευσης Δημαρχόπουλος, Μελισσόπουλος, Λύρατζης και Χατζηθεοδόρου έστειλαν την παρακάτω επιστολή χρησιμοποιούνταν “αυθαίρετα” (όπως λέει ο κ. Μπούτος) με τα σήματα του Δήμου Ξάνθης και το όνομα της υπαλλήλου του Δήμου και κάλεσαν σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης!!!!

Τι λέει η αντιπολίτευση

Αφού Δεν Μπορείτε και Δεν Θέλετε, Βγαίνουμε Εμείς Μπροστά και Στηρίζουμε Δημότες και Επιχειρήσεις

Αφού ο δήμαρχος, ο Πρόεδρος του ΔΣ και η Διοίκηση του Δήμου Ξάνθης, δεν θέλουν και δεν μπορούν να προχωρήσουν άμεσα στη λήψη μέτρων, αφού δεν βλέπουν τα κλειστά καταστήματα και δεν ακούν πόσοι πολίτες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα, βγαίνουμε Εμείς μπροστά και στηρίζουμε δημότες και επιχειρήσεις.

Είκοσι τρεις (23) δημοτικοί σύμβουλοι, τέσσερεις (4) διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις, προσκαλέσαμε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο για την Τετάρτη 29 Απριλίου με δεκατρία (13) συγκεκριμένα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

Εισηγητές Δημαρχόπουλος, Μελισσόπουλος, Χατζηθεοδώρου και Λύρατζης.

Αφού δεν νοιάζονται, τουλάχιστον ας εκτελέσουν τις αποφάσεις που θα ληφθούν με πρωτοβουλία των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης (πλειοψηφία του Δημ. Συμβουλίου) οι οποίοι βάζουν τα συμφέροντα των δημοτών και των επιχειρήσεων πάνω από αγκυλώσεις ή άλλες επιδιώξεις…

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία, στους δημοτικούς συμβούλους που υπογράφουν την αντίστοιχη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να ληφθούν, μέτρα οικονομικής ανακούφισης των επιχειρήσεων και των Δημοτών λόγω της πανδημίας που έχει προκληθεί από τον κορονοϊό!!!

Μάλιστα οι αρχηγοί έστειλαν και τις εισηγήσεις τους

Και η απάντηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Μπούτου που τους στέλνει στα πειθαρχικά όργανα και στον εισαγγελέα για την πράξη τους αυτή…

Σχετικά Άρθρα