Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Γιατί μας το κάνεις αυτό iPhone 12; Ο κορονοϊός φαίνεται ότι καθυστερεί τη μαζική παραγωγή του

Η μαζική παραγωγή του iPhone 12 φαίνεται πως καθυστερεί κατά έναν μήνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Wall Street Journal», και έτσι η παρουσίαση των νέων κινητών τηλεφώνων που προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο, ίσως τεθεί εν αμφιβόλω.

«Θύμα» του κορονοϊού COVID-19 φαίνεται πως έχει πέσει και το iPhone 12, καθώς η μαζική παραγωγή της νέας σειράς κινητών τηλεφώνων από την Apple θα καθυστερήσει κατά έναν μήνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το theverge.com που επικαλείται δημοσίευμα της «Wall Street Journal», η Apple παρουσιάζει το νέο μοντέλο του κινητού τηλεφώνου κάθε Σεπτέμβριο και αρχίζει την πώλησή του στα τέλη του μήνα. Αυτό, όμως, επιτυγχάνεται χάρη στη μαζική παραγωγή των συσκευών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εντούτοις, η πανδημία έχει επηρεάσει και την παραγωγή του iPhone 12, με την αμερικανική εφημερίδα να υποστηρίζει ότι η Apple θα κατασκευάζει τα κινητά τηλέφωνα ακόμα και μέχρι τον Σεπτέμβριο. Επίσης, δεν αποκλείεται να παρατηρηθεί έλλειψη ακουστικών εντός του 2020.

Ωστόσο, η παρουσίαση του iPhone 12, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τέσσερις εκδόσεις, δεν φαίνεται να επηρεάζεται και να πραγματοποιείται απρόσκοπτα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η Apple, βέβαια, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στην παραγωγή για πρώτη φορά, καθώς -για παράδειγμα- το iPhone X παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 μαζί με το iPhone 8, αλλά το πρώτο έφτασε στα καταστήματα τον Νοέμβριο.

Σχετικά Άρθρα