slider Κύριο Θέμα Λάσπη Τελευταία Νέα

Απούσα η αντιπολίτευση από το μεγάλο πρόβλημα της Ξάνθης!!! Δεν ήρθαν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου!!!

Απίστευτες καταστάσεις ζούμε σε αυτήν την πόλη… και καταγράφουμε για μια ακόμα φορά την αντιπολίτευση του Δήμου Ξάνθης ως κατώτερη των περιστάσεων. Χθες και μετά την επείγουσα σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης με την παρουσία μάλιστα εκπροσώπων φορέων της πόλη (Επιμελητήριο, ΟΕΒΕ, Δκτής Νοσοκομείου, Πρόεδροι ιατρικών συλλόγων, Ξενοδόχοι, ενώσεις επαγγελματιών κλπ) η αντιπολίτευση Δημαρχόπουλου, Μελισσόπουλου, Λύρατζη, Χατζηθεωδόρου αποφάσισαν να μην μετέχουν και έτσι το συμβούλιο ακυρώθηκε!!!!!

Παρούσες οι παρατάξεις Παπαχρόνη και Βογιατζή.

Η απλή ερώτησή μου. Είναι ώρα για πολιτικά παιχνίδια ΤΩΡΑ;

Οι επαγγελματίες της Ξάνθης που ήταν εκεί περίμεναν μια υπεύθυνη στάση, την βρήκαν από τον Δήμαρχο και κατέγραψαν την απουσία σας… κρίμα για την πόλη μας!!!

Ευτυχώς ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης και ζήτησε την γνώμη των ειδικών (γιατρών) και πήρε την άποψη των επαγγελματιών ώστε να σχηματίσει εμπεριστατωμένη άποψη για τις επαφές που θα έχει από την Τρίτη στην Αθήνα για την ανάσχεση των τεράστιων προβλημάτων που προκύπτουν από την ματαίωση του Καρναβαλιού.

σ.ε. περιμένω και τη άποψη του καθενός σας. Μήπως εγώ τα βλέπω στραβά… αλλά νομίζω ότι δεν ήταν η ώρα για ανούσιες πολιτικές κόντρες που δεν οδηγούν πουθενά. Δείτε λίγο την πόλη μας ρε σεις…

Σχετικά Άρθρα