Γενική Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Με επιτυχία το 1ο Αποκριάτικο Bal d’enfant του Δήμου Ξάνθης (Φωτογραφίες)

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Με επιτυχία  πραγματοποίησε ο Δήμος Ξάνθης και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ξάνθης Ν.Π.Δ.Δ. το 1ο Αποκριάτικο Bal d’enfant την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Elisso των νηπίων και των γονέων και κηδεμόνων που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς της Ξάνθης.

Η βραδιά περιελάμβανε κλόουν, παιχνίδια, γαϊτανάκι, μουσική, διαδραστικές δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει το εκπαιδευτικό προσωπικό των Παιδικών Σταθμών σε ένα οργανωμένο μουσικο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλλά και εδέσματα.

Στην μουσική κάλυψη της εκδήλωση ήταν ο Dj Morrello, ενώ στην βραδιά παραβρέθηκε και ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού !

(Διαβάστε μετά τις φωτογραφίες τους χαιρετισμούς του προέδρου των παιδικών Σταθμών Παναγιώτη Αμβροσιάδη και του Δημάρχου Ξάνθης Μιχάλη Τσέπελη).

Ο λόγος του προέδρου των παιδικών Σταθμών Παναγιώτη Αμβροσιάδη:

Σας καλωσορίζω και εγώ με τη σειρά μου στο 1ο Αποκριάτικο Bal d’enfant του Δήμου Ξάνθης και του Νομικού του Προσώπου που απευθύνεται στα βρέφη και τα νήπια που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς και τις οικογένειές τους. Είμαστε η προέκταση των χεριών σας για να εσωκλείσουμε όλοι μαζί στην αγκαλιά μας τα παιδιά μας, το μέλλον του τόπου. Νοιώθω μεγάλη ευθύνη για τη θέση που βρίσκομαι και θα κάνω το μέγιστο δυνατό για ένα ορθό σύστημα διαπαιδαγώγησης στου Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς με στόχο να γίνουμε πρότυποι στην Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κος Τσέπελης θέλησε να συναντηθούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με διαδραστικές δραστηριότητες που ετοίμασε το εκπαιδευτικό προσωπικό των Παιδικών μας Σταθμών σε συνδυασμό με ένα οργανωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει :

  • Πλέξιμο σε παραδοσιακό γαϊτανάκι , όπου θα συνδράμουν στη διασκέδαση και οι γονείς.
  • Διαδραστικά παιχνίδια με την βοήθεια  αερόστατου δημιουργίας του εκπαιδευτικού μας προσωπικού.
  • Μουσικο-κινητικές δραστηριότητες με την εθελοντική συνεργασία ειδικής μουσικοπαιδαγωγού.
  • Παράσταση με μαγικά τρικς
  • Ξιλοποδαρο
  • Ακροβάτης 
  • Μασκότ μεγαλοφιγούρες 
  • Και τέλος μπαλόνια σε σχέδια για όλα τα παιδιά (σκυλάκια, σπαθιά, καρδούλες,λουλούδια)

Σας ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που κάνατε να παρευρεθείτε στο πάρτυ που οργανώσαμε. Ελπίζουμε να το απολαύσετε και να συνδιασκεδάσουμε με τα παιδιά μας. Σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε στις δραστηριότητες που απαιτούν τη συνδρομή των γονέων ώστε το πάρτυ αυτό να διασκεδάσει και τους ενήλικες.

Καλή διασκέδαση!!!!

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Ξάνθης:

Αγαπητοί γονείς και αγαπητά μας παιδιά,

Σας καλωσορίζω στο 1ο Αποκριάτικο Bal d’enfant που συνδιοργανώνει ο Δήμος Ξάνθης με το Νομικό του Πρόσωπο των Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τόσο εσάς τους γονείς όσο και τα παιδιά μας να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε ένα διαδραστικό πάρτυ γεμάτο εκπλήξεις για ανήλικους αλλά και ενήλικους

Θέλω να γνωρίζετε ότι είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα στις ανάγκες των παιδιών μας. Έχω όραμα να φροντίσω στο μέγιστο δυνατό για την αρτιότερη διαπαιδαγώγηση και ψυχαγωγία των παιδιών του Δήμου μας.

Έχω όραμα να προσπαθήσω να αναδιοργανώσω τους Παιδικούς και Βρεφικούς μας Σταθμούς. Να γίνουν Σταθμοί κατά τα Ευρωπαικά πρότυπα. Είμαι σε αγαστή συνεργασία με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κο Αμβροσιάδη Παναγιώτη και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δείτε ότι θα αρχίσει να υλοποιείται ένας πολύ καλός σχεδιασμός για την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών μας. Ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι σίγουρα θα έχετε καταλάβει την παρουσία Διατροφολόγου στους Σταθμούς μας. Είναι υποχρέωσή μας η σωστή σίτιση των παιδιών μας.

Οι Παιδικοί μας Σταθμοί θα συμπεριλάβουν υπηρεσίες Ψυχολόγου, Μουσικο-παιδαγωγικές δραστηριότητες, εκγύμναση και όλα αυτά μέσα στο ωράριο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος.

Νοιώθω την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για την τιμή μας κάνατε να παρευρεθείτε.

Καλή μας διασκέδαση.

Σχετικά Άρθρα