slider Λάσπη Τελευταία Νέα

Μένουμε πίσω σαν Ξάνθη: Τα καρναβάλια του Γκάμπροβο πηγαίνουν στην Κομοτηνή στο Kom on Party

Θα συμμετάσχουν στο Kom on Party που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο

Πρόσκληση προς όλους τους Δήμους της περιοχής, αλλά και στον Δήμο Γκάμπροβο θα αποστείλει ο Δήμος Κομοτηνής, για να συμμετάσχουν στο Kom on Party, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου.

Μάλιστα σύμφωνα με την πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, έχουν πάρει διαβεβαιώσεις ότι την ημέρα της παρέλασης, θα βρίσκονται στην Κομοτηνή καρναβαλιστές από τη Βουλγαρία.

Ο Δήμος Γκάμπροβο πραγματοποιεί μεγάλες καρναβαλικές εκδηλώσεις τον Μάιο, προσελκύοντας επισκέπτες από όλη την Βουλγαρία και όχι μόνο.

Με δεδομένο ότι οι καρναβαλικές τους εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα σε διαφορετική περίοδο, ο Δήμος και οι διοργανωτές του Kom on Party προσέγγισαν τον Δήμο, ώστε να έχουν παρουσία στην Κομοτηνή, ενώ αντίστοιχα αναμένεται να υπάρξει παρουσία από την Κομοτηνή στο καρναβάλι τους στις 16 Μαΐου.

Όσο για το καρναβάλι της Κομοτηνής, η κ. Λιβεριάδου τόνισε πως θα γίνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφήμιση, ενώ έχει εκφραστεί ενδιαφέρον και από διάφορες ομάδες να συμμετάσχουν στην παρέλαση της Κομοτηνής. K.M.

Πηγή: paratiritis-news.gr

Σχετικά Άρθρα