Face to Face slider Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Πολλές οι «παγίδες» στους επαρχιακούς δρόμους της Ξάνθης από την κίνηση μη νόμιμων μεταναστών

Οι οδηγοί πρέπει άμεσα να ειδοποιούν την Αστυνομία όταν τους συναντούν, ή αν ακινητοποιηθεί για κάποιο λόγο το όχημά τους

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί της Ξάνθης που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού ή ακόμα και στου επαρχιακούς δρόμους στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, εξαιτίας της καθημερινής έντονης παρουσίας μεταναστών, οι οποίοι κινούνται κατά μήκος των δρόμων, ειδικά δε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Θεσσαλονίκη.

Από την αστυνομία η ενημέρωση που έχουμε λέει ότι οι οδηγοί όταν συναντούν πεζούς θα πρέπει να καλούν άμεσα το 100, ώστε να επιλαμβάνεται η Αστυνομία, καθώς η παρουσία των ατόμων αυτών σε οδό ταχείας κυκλοφορίας εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους διερχόμενους οδηγούς.

Οι οδηγοί δεν πρέπει να σταματάνε σε καμιά περίπτωση το όχημά τους!

Παράλληλα, κάνουμε και μια επισήμανση που μπορεί να σας φανεί απλή αλλά είναι πολύ σημαντική για την δική σας ασφάλεια και την ασφάλεια των συνεπιβατών σας. Δεν πρέπει να σταματάμε σε καμιά περίπτωση το όχημά μας! Ειδικά τις βραδινές ώρες. Αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια γιατί έχει ακινητοποιηθεί το όχημα του καλό είναι να ζητήσει βοήθεια της Αστυνομίας, που σπεύδει άμεσα στο σημείο.

Σχετικά Άρθρα