slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ενημέρωση για την υγεία των δοντιών στον παιδικό της Σταυρούπολης. Ο Π. Αμβροσιάδης τα αλλάζει όλα στους παιδικούς

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία λήφθηκε -μεταξύ άλλων- από το νέο ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Ξάνθης σχετικά με την υγεία των παιδιών στον παιδικό σταθμό της Σταυρούπολης. Εκεί τις επόμενες μέρες θα γίνει παρουσίαση – ενημέρωση από αρμόδια οδοντίατρο του Κέντρου Υγείας στα μικρά παιδιά σχετικά με θέματα πρόληψης και οδοντιατρικής φροντίδας.

Μάλιστα θα μοιραστούν στα παιδάκια δωρεάν και ειδικές οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες ώστε να εμπεδώσουν την σημασία της καθημερινής φροντίδας.

Ο Νέος Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης, ακολουθώντας το όραμα του Δημάρχου Μ. Τσέπελη και με συμμάχους τους υπαλλήλους προσπαθεί να αλλάξει τα πράγματα ξεκινώντας από τα κτιριακά προβλήματα που θα επιλυθούν όλα εντός των επόμενων μηνών, αλλά επεμβαίνει και στην διατροφή, παίρνοντας συμβουλές από ειδικούς παιδοδιατροφολόγους και στην σωματική υγεία καθιερώνοντας εβδομαδιαίο πρόγραμμα ασκήσεων φυσικής αγωγής με σύμμαχο το τμήμα άθλησης του Δήμου Ξάνθης.

Σε λίγες εβδομάδες θα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στους παιδικούς χάρη στις πρωτοβουλίες του νέου προεδρείου αλλά και την στήριξη των ίδιων των εργαζομένων που όπως μαθαίνω δέχονται με χαρά της νέες αλλαγές που επιβάλουν οι μέρες μας… άλλωστε είμαστε στο 2020, δεν μπορεί να μείνουν οι παιδικοί μας στο 1980!!!

Σχετικά Άρθρα