slider Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

ΕΓΝΑΤΙΑ 2020: Κοντέψαμε να σκοτωθούμε από τις λακκούβες και το χάλια οδόστρωμα (video)

Αυτή δεν είναι ΕΓΝΑΤΙΑ για να πληρώνεις και διόδια είναι ένα μεγάλοι χωράφι που του λένε δρόμο!!! Και το γράφω αυτό γιατί προχθές που ερχόμουν από τους Κήπους προς την Ξάνθη διαπίστωσα για ακόμη μια φορά πόσο επικίνδυνος είναι ο δρόμος αυτός που κάποιοι τον αποκαλούμε ΕΓΝΑΤΙΑ.

Σε όλη την διαδρομή έχει εκατομμύρια λακκούβες και το κορυφαίο, σε κάποια φάση λίγο πριν από τα διόδια της Μέστης το οδόστρωμα έχει διαλυθεί και έχει γίνει κυριολεκτικά χωράφι… έχει σαμαράκια και ανώμαλο οδόστρωμα για πάνω από 500 μέτρα διαδρομής και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ κανένα σήμα προειδοποίησης.

Είχα κοντά στα 120 ίσος και λιγότερο και ήταν βράδυ. Το σοκ ήταν απίστευτο με το που άλλαξε ο “θόρυβος” στο αμάξι λέω κάνε τον σταυρό σου… και σκέφτηκα ότι ήταν η τελευταία μου δημοσιογραφική αποστολή…

Με τα πολλά με τα λίγα… βοήθησε και ABS από το το BMW τελικά επιβράδυνα και γλυτώσαμε τα χειρότερα… το τι άκουσαν οι υπεύθυνοι στα Διόδια λίγα λεπτά μετά, δεν τα δημοσιοποιώ….

Φυσικά υπέγραψα και το δελτίο παραπόνων στα διόδια και κάλεσα και την τροχαία Κομοτηνής να ενημερώσω ότι δεν υπάρχει κανένα προειδοποιητικό σήμα για την κατάσταση του δρόμου και ότι κινδυνεύουν οι οδηγοί από την κατάσταση αυτή!!! Και συνέχισα την διαδρομή μου! Ο Άγιος Θεοφάνης μας προστάτευσε!

Όσοι κινηθείτε λοιπόν στον δρόμο από Ξάνθη προς σύνορα ή και αντίστροφα, τα μάτια σας 14!!! Η Εγνατία παρακαλώ να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Να ειδοποιεί για τα προβλήματα στον δρόμο και να αποκαθιστά τις φθορές.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ευρώ !!!

Σχετικά Άρθρα