slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Εφετείο Κομοτηνής: Να «σπάσει» τα ισόβια θέλει ο άνθρωπος που βίασε και σκότωσε τη Ζωή Δαλακλίδου

«Ένοχος όπως και πρωτόδικα κρίθηκε σήμερα ο δολοφόνος της Ζωής Δαλακλίδου από την Ξάνθη. Ο Χρήστος Παπάζογλου τα Χριστούγεννα του 2012 βίασε, κακοποίησε άγρια και στη συνέχεια έκαψε ζωντανή στην είσοδο της πολυκατοικίας της, την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου. Ο 34χρονος, σήμερα, Χρήστος Παπάζογλου που από τον Νοέμβριο του 2013 εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και 25 ετών για την άγρια δολοφονία της κοπέλας, πέρασε σήμερα το κατώφλι του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κομοτηνής.

Η απόφαση εκδόθηκε και ομόφωνα σύμφωνα με αυτήν ο Χρήστος Παπάζογλου κρίθηκε ένοχος όπως και πρωτόδικα και δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό», αυτά μετέφερε ο «Χρόνος» διαδικτυακά στις 9 Απριλίου 2019, στο περιθώριο της δίκης σε δεύτερο βαθμό του Χρήστου Παπάζογλου, για το έγκλημα που συγκλόνισε την κοινωνία της Θράκης και το πανελλήνιο.

Λίγους μήνες αργότερα, ο 34χρονος Χρήστος Παπάζογλου, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο κανάλι STAR, κατέθεσε στον Άρειο Πάγο αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κομοτηνής, με την οποία καταδικάστηκε τον περασμένο Απρίλιο σε ισόβια συν 25 χρόνια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, βιασμό και εμπρησμό. «Ξυπνά και πάλι ο εφιάλτης για την οικογένεια της Ζωής Δαλακλίδου. Ο καταδικασμένος σε ισόβια για τον βιασμό και τη δολοφονία της 34χρονης κοπέλας κατέθεσε αναίρεση κατά της απόφασης», ανέφερε εισαγωγικά του ρεπορτάζ η δημοσιογράφος.

Δημήτρης Βοργιάς – xronos.gr

Σχετικά Άρθρα